👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczy wypiąć kluczyk z kółka, ale jak widać taka operacja to przerasta IQ tego ruska. Zresztą jak by użył jedno kółko zamiast czterech, to by mu się klucze nie plątały.

Przeklina jak polak, elokwencją też jest zbliżony do polaka.
mateo91g napisał/a:
Wystarczy wypiąć kluczyk z kółka, ale jak widać taka operacja to przerasta IQ tego ruska. Zresztą jak by użył jedno kółko zamiast czterech, to by mu się klucze nie plątały.
Ale typ tak zrobił - wypiął, wsadził kluczyk jeden w drugi, zapiął, a potem zaczął nagrywać i bełkotać po ruski że cyka blyat i wyświetlenia lecą.

mateo91g napisał/a:
Mam srogie poczucie deja vu, że ten filmik pojawił się na sadolu i był podobny komentarz.
Pewnie fajne tagi ktoś dał, że nie można znaleźć...

też tak miałem ostatnio, wystarczy przez oczko przepuscic kluczyk od dupy strony (kluczyka)
kto nie zna zlosliwosci rzeczy martwych niech pierwszy rzuci zaplatanymi sluchawkami.
mateo91g napisał/a:
Albo przełożyć kluczyk razem z małym oczkiem przez duże oczko - tak właśnie się to stało w drugą stronę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie