Piękny KO, polecam drugie ujęcie.
Nie jestem autorem nagrania, nie ja trzymałem telefon w pionie.
Gwoli ścisłości, Izu jest Polakiem, mimo że nie wygląda, więc tym razem możecie sobie darować.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Konto usunięte
2015-08-02, 0:29
Izu jest murzynem. Być może nawet obywatelem polskim ale z pewnością nie Polakiem
^
Urodził się i wychował w Polsce. Nie próbuj być sadystyczny na siłę. No chyba że chodzi Ci o kolor skóry, to masz rację.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
co to za małpa nie znam jej hehe
podpis użytkownika
"salvation lies within"
Speedballwtf napisał/a:
co to za małpa nie znam jej hehe
Nie wiem, jakiś Speedballwtf. Podejrzewam że to jakiś nic nieznaczący internetowy śmieć hehe
k🤬a po c🤬j wy się tłumaczycie pod tymi filmami

zaczynacie się bać gimbusów piszących "c🤬jowe bo zle trzymałeś telefon nagrywając " prosze was
Zapauzował gościa
tłumaczy się bo to jest kalectwo umysłowe wertykalnie nagrywać tak jebitnie panoramiczny telewizor.
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Jako ze na boksie sie znam i trenuje dla zdrowia to sie wypowiem
Izu to Polak bo posiada obywatelstwo ale napewno min nie jest mentalnie za to jest wybitnym piesciarzem ,poznalem go w Bialce tatrzanskiej i sprawia wrazenie bardzo madrego chlopaka i gdyby niekolor to pomyslal by kto ze swoj chlop no ale czy da sie tak poprostu stac sie Polakiem bo urodzilem sie w spoleczenstwie slowianskim ??wsrod Polakow itd
to że urodził i wychował się w Polsce nie czyni go Polakiem, jak dzieci naszych emigrantów rodzą się i wychowują np. w Anglii nie uczyni to z nich Anglików dalej będą Polakami (albo poprawnie politycznie Anglikami polskiego pochodzenia, ale nie Anglikami).
Murzyn miał przewagę, bo walczył na ringu z "Burger King"
Konto usunięte
2015-08-02, 16:46
polakiem k🤬a...
Konto usunięte
2015-08-02, 22:11
Wytłumaczcie mi teraz wszyscy znawcy , którzy negują jego Polskość kim będą jego dzieci spłodzone z Polką.
Polakami ?
Czarnoskórymi Polakami ?
Kim będą dzieci dwóch osób tej samej narodowość ?.
Czy po prostu k🤬a boli was ,że koleś czarnego koloru skóry czuje przynależność do naszego narodu ?
Jego nikt nie nazywa bez powodu Polakiem , ponieważ on sam się nim czuje i godnie reprezentuje nasz kraj.
K🤬a jak was to boli to jest szok !