Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kobe Bryant - just do it
Sheller • 2014-12-15, 2:32
Kobe Bryant - większość pewnie zna tego cz🤬cha, a myśle że wszyscy kojarzą kolejnego - Michael Jordan (Kosmiczny Mecz chyba każdy oglądał). Właśnie dziś Kobe wyprzedził Jordana na liście najlepszych strzelców NBA, kolejna wiekopomna chwila na naszych oczach

Kobe, zimne piwko zimny sk🤬ielu!
Zgłoś
o................x 2014-12-15, 11:40 1
Iverson to byl dopiero kozak!
Zgłoś
Piterek13 2014-12-15, 12:28
I tak wole Jordana może dlatego, że w młodości oglądałem jego grę powiedzmy "na żywo" o ile można tak nazwać skróty na dwójce albo finały PlayOff'ów z Utah.. Teraz to już mnie nie jara NBA ale czasem lubię popatrzeć na najlepsze akcje.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2014-12-15, 12:44 2
Jordan potrzebował o 200 meczów mniej by osiągnąć taki wynik ,więc sorry ale Jordan>Bryant

kalium napisał/a:

K🤬a, jacy wy jesteście fałszywi. Nie znam Kobe, o Jordan'ie słyszałem przypadkiem. C🤬j mnie obchodzi koszykówka. Bambusy nagle dobre, bo oglądacie ten sport? Który od wielu lat się opiera na "czarnych". Tak samo jak lekkoatletyka.

Weź odejdź w końcu od tego komputera i wyjdź na dwór
Zgłoś
okozabojca 2014-12-15, 14:16
jest murzyn nie ma piwka , wyj🤬e mam .
Zgłoś
leslawq 2014-12-15, 14:42
Tylko że Jordan to piękna legenda, a Kobe to buc jakich mało. Jordan w życiu nie powiedział do sędziego "pier**lony pedale", grał zespołowo, nie kłócił się z kolegami jak Kobe z Shaq'iem i Howardem, no i umiał odejść z klasą, a Kobe powinien był to zrobić już ze dwa-trzy sezony temu.

podpis użytkownika

Celtics EJOOOOPA
Zgłoś
w................r 2014-12-15, 15:06 4
BongMan napisał/a:

Biorąc pod uwagę, że Jordan od 2003 roku nie gra...

biorąc pod uwagę że Kobe zaczął grać "trochę" później bo jest młodszy to chyba nic dziwnego że wyprzedził go teraz, a nie 10 lat temu...
Zgłoś
EdmundKemper 2014-12-15, 17:56 1
leslawq napisał/a:

Tylko że Jordan to piękna legenda, a Kobe to buc jakich mało. Jordan w życiu nie powiedział do sędziego "pier**lony pedale", grał zespołowo, nie kłócił się z kolegami jak Kobe z Shaq'iem i Howardem, no i umiał odejść z klasą, a Kobe powinien był to zrobić już ze dwa-trzy sezony temu.

Człowieku. Kobe to żywa legenda. I chyba możemy się tylko cieszyć z tego, że ten człowiek jeszcze gra. Przy tylu kontuzjach 99% i rozwalonych kostkach i kolanach 99% zawodników już dawno zeszłaby z parkietu. A on gra! Taka pasja i miłość do koszykówki może być tylko podziwiana. Facet ma 36 lat, od 18 gra w Lakersach. Codziennie chce stać się jeszcze lepszym koszykarzem. Fakt, jest niesamowitym chamem i bucem, ale to jest właśnie w nim piękne. Dodaje trochę kolorytu tej lidze. Bo zrobiła się delikatnie mówiąc zbyt słodziaśna. Jestem pewien, że nieprędko pojawi się w NBA drugi taki zawodnik.
Zgłoś
V................0 2014-12-15, 18:28 1
Tak się podniecacie. Przypomnę tylko, że Kobe potrzebował 5000TYSIĘCY minut więcej na parkiecie żeby pobić rekord MJ
Zgłoś
EdmundKemper 2014-12-15, 20:08
A skoro tak się podniecacie tym, że Kobe potrzebował x lat, minut, rzutów, nie wiadomo czego jeszcze więcej to pragnę Was także poinformować, że oboje grali w zupełnie różnym czasie. Za czasów Kobiego liga zaczęła się przeradzać w coraz bardziej atletyczną. Poza tym zarówno Jordan jak i Kobe grali z innymi partnerami na boisku. No i wreszcie pozycja ich obu to rzucający obrońca. A co ma robić? Zdobywać punkty, których Kobe zdobył więcej
Zgłoś
s................7 2014-12-15, 20:08 4
I c🤬j Jordan zna Bugsa
Zgłoś
Majkel_Dżordan 2014-12-15, 22:21
Jeszcze wrócę i pokaże jak się kozłuje
Zgłoś
artdian 2014-12-16, 2:51
1:08 taki rekord i tylko piłke dostoł w nagrode?
Zgłoś
lordlewy2418 2014-12-16, 5:21
Kobe potrzebował na to 200 meczy wiecej od Jordana
Zgłoś