Kobe Bryant - większość pewnie zna tego cz🤬cha, a myśle że wszyscy kojarzą kolejnego - Michael Jordan (Kosmiczny Mecz chyba każdy oglądał). Właśnie dziś Kobe wyprzedził Jordana na liście najlepszych strzelców NBA, kolejna wiekopomna chwila na naszych oczach
Kobe, zimne piwko zimny sk🤬ielu!
Nic sadystycznego ale piwko się należy. Kobe to już nie ten sam Kobe ale za dawnych lat dawał popis umiejętności.
k................m
2014-12-15, 3:29
K🤬a, jacy wy jesteście fałszywi. Nie znam Kobe, o Jordan'ie słyszałem przypadkiem. C🤬j mnie obchodzi koszykówka. Bambusy nagle dobre, bo oglądacie ten sport? Który od wielu lat się opiera na "czarnych". Tak samo jak lekkoatletyka.
nigdy nie wyprzedzi Jordana
N................0
2014-12-15, 6:13
jedi007 napisał/a:
nigdy nie wyprzedzi Jordana
Właśnie to zrobił
Za kobe'go zawsze piwko. Za moich czasów tj. początek lat 90tych kibicowało się Chicago i Jordanowi z Pippenem i Rodmanem. Pamiętam finały Z utah jazz. Potem jak Chicago powoli się rozpadło, nadeszła era LA Lakers Z Shaq'iem i wschodzącą gwiazdą Kobe,em. Co ten bambus robił z piłką i jakie wsady to się w dupie nie mieści
Jordan zdobył tyle punktów rozgrywając około 200 meczy mniej niż ten wyp🤬ek. Więc dalej może mu Jordany czyścić.
w................0
2014-12-15, 9:48
ta.... jak by mnie to interesowało
N................m
2014-12-15, 10:02
Jorda to rasista i się do tego przyznał. Media stwierdził że on może....
Chciałbym zosbaczyć zestawienie w jakim czasie kobe zrobił to co Jordan bo pamietajmy ze Jorda raz grał raz nie itp
Jordan to legenda i Kobe to legenda. Fakt, wiele ruchów i zwodów Kobe podwędził od Jordana, tylko że jakoś nikt inny tego nie zrobił. Sam Kobe to wzorcowy przykład etyki pracy. Pierwszy na treningu i ostatni z niego wychodzi. Na meczach kadry USA pewnego razu nawet wziął ochroniarza ze sobą żeby z nim w nocy pojeździł na rowerze. Facet ma tak ogromną chęć do gry w koszykówkę i doskonalenia umiejętności, że wszyscy trenerzy powinni go stawiać młodym zawodnikom jako tytana pracy i wzorzec do naśladowania. No, ale nadal pozostanie w malutkim cieniu Michaela, bo wiele osób nie lubi Bryanta.
z................k
2014-12-15, 10:37
@kalium
Jest różnica pomiędzy murzynami a cz🤬chami.
Sheller napisał/a:
Właśnie dziś Kobe wyprzedził Jordana na liście najlepszych strzelców NBA, kolejna wiekopomna chwila na naszych oczach
Biorąc pod uwagę, że Jordan od 2003 roku nie gra...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
M................k
2014-12-15, 10:47
zmutowangrzechotnik napisał/a:
@kalium
Jest różnica pomiędzy murzynami a cz🤬chami.
Z tym się zgodzę ale murzynem jest np. Neil deGrasse Tyson, a nie jakaś małpa biegająca i rzucająca kawałkiem nadmuchanej skóry.
Kobe król strzelców, z taktyką na sępa.
kalium napisał/a:
Bambusy nagle dobre, bo oglądacie ten sport? Który od wielu lat się opiera na "czarnych".
Ja nigdy nie napisałem że bambusy są złe więc