Kobieta natłukła i zepchnęła z klifu domniemaną kochankę swojego męża. Najlepsza reakcja faceta - poszedł sobie jakby nigdy nic, mistrz opanowania
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-23, 17:37
proste gość tym sposobem chciał się pozbyć 2szt. jednocześnie, jedna pójdzie siedzieć - druga docelowo miała zginąć...
konto usunięte
2013-06-23, 18:14
Dlatego nie wolno kobietom opuszczać kuchni. Za duże emocje przeżywają i jeszcze sobie krzywdę nawzajem robią.
konto usunięte
2013-06-23, 18:28
Rosja i wszystko jasne
kobe89 napisał/a:
Rosja i wszystko jasne
przecieź jest podane na początku, że to Peru
konto usunięte
2013-06-23, 20:00
Nic nowego.
konto usunięte
2013-06-23, 20:02
Dlatego nie probujcie zrozumiec kobiet one sie rozumieja i nienawidza.
Pewnie zrobilem jakis blad i ktos mi zaraz napisze, ze ja pewnie nienawidze slownika.
A co się typ miał przejmować? Znalazł jedną dupe, to sobie znajdzie drugą. Pewnie bardziej martwi go, gdzie znaleźć taką dupe co by mu żonę z tej skarpy zepchnęła...
ty patrz, nawet Bonguś czasem wrzuci coś fajnego
konto usunięte
2013-06-23, 22:02
kubol88 napisał/a:
przecieź jest podane na początku, że to Peru
przecież to był troll
6 metrów klifu i cała, twarda