👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ach no tak, nie ma jak to zalewać się z bugów w grze. Bugów!? Rozumiem, że raz na dziesięć tysięcy zdarzy się wyjątkowo ciekawy bug, ale ten film jedynie ukazuje schrzanioną inteligencję MPC-tów. W prawdziwym świecie takie sytuacje rzadko bawią, a co mówiąc tutaj...

typek jak sie smieje to dyszy jak mój kumpel po przebiegnięciu paru kilometrów, tym bardziej ze moj kumpel jezdzi na wózku

Gdyby mieli pisać bardziej skomplikowane algorytmy dla każdego obiektu, to większość kompów nie nie miało by szans ogarnąć wymagań.

@DziadMróz
Raczej więksość graczy, dla kompa takie algorytmy (w porównaniu z chociażby symulacją fizyki) to banał...
Raczej więksość graczy, dla kompa takie algorytmy (w porównaniu z chociażby symulacją fizyki) to banał...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie