Ach no tak, nie ma jak to zalewać się z bugów w grze. Bugów!? Rozumiem, że raz na dziesięć tysięcy zdarzy się wyjątkowo ciekawy bug, ale ten film jedynie ukazuje schrzanioną inteligencję MPC-tów. W prawdziwym świecie takie sytuacje rzadko bawią, a co mówiąc tutaj...

podpis użytkownika
"Gdy jesz jabłko, myśl o pestkach, a nie o skórce"- tak samo w polityce...
typek jak sie smieje to dyszy jak mój kumpel po przebiegnięciu paru kilometrów, tym bardziej ze moj kumpel jezdzi na wózku
W prawdziwym świecie rzadko bawią? k🤬a, parkująca lub wyjeżdzająca baba z parkingu to najlepszy kabaret jaki tylko może być

Końcówka najlepsza, szybka karma za próbę sp🤬olenia z miejsca wypadku.
PrawdaJestJedna napisał/a:
Ach no tak, nie ma jak to zalewać się z bugów w grze. Bugów!? Rozumiem, że raz na dziesięć tysięcy zdarzy się wyjątkowo ciekawy bug, ale ten film jedynie ukazuje schrzanioną inteligencję MPC-tów. W prawdziwym świecie takie sytuacje rzadko bawią, a co mówiąc tutaj...
Obrazek
To nie jest żaden bug czy schrzaniona inteligencja mpc, tylko głupia baba, ale marudzisz ja p🤬le
gura87 napisał/a:
typek jak sie smieje to dyszy jak mój kumpel po przebiegnięciu paru kilometrów, tym bardziej ze moj kumpel jezdzi na wózku
O tyczce też skacze ?
podpis użytkownika
Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?Ja: Bo to poj🤬e...

Zapętliła się suka.Dobre jak samo jak w życiu.
Kiedyś obserwowałem jak sąsiadka przez 20 minut parkowała Matiza.Miejsca tyle że SUV by się zmieścił a ona kręciła i kręciła i... w końcu jebnęła sąsiadowi w drzwi.Ubaw po pachy.
PS.Uprzedzając opinie iż brak mi serca i kultury.Tak wrednej k🤬y to świat chyba nie widział.Podp🤬li każdego, wszystko widzi i o każdej porze.Z przyjemnością podp🤬liłem ją do sąsiada.
Miłego dnia sadole
Kiedyś obserwowałem jak sąsiadka przez 20 minut parkowała Matiza.Miejsca tyle że SUV by się zmieścił a ona kręciła i kręciła i... w końcu jebnęła sąsiadowi w drzwi.Ubaw po pachy.
PS.Uprzedzając opinie iż brak mi serca i kultury.Tak wrednej k🤬y to świat chyba nie widział.Podp🤬li każdego, wszystko widzi i o każdej porze.Z przyjemnością podp🤬liłem ją do sąsiada.
Miłego dnia sadole

Gdyby mieli pisać bardziej skomplikowane algorytmy dla każdego obiektu, to większość kompów nie nie miało by szans ogarnąć wymagań.
@manriusz, dobrze zrobiłeś, popieram

podpis użytkownika
Pedicabo ego vos et irrumabo
Ostatnio jak grałem, to kobieta jechała z facetem i przyp🤬oliła w moje auto, facet wysiadł, wyrzucił kobietę z za kierownicy i zaczął odkładać

@DziadMróz
Raczej więksość graczy, dla kompa takie algorytmy (w porównaniu z chociażby symulacją fizyki) to banał...
Raczej więksość graczy, dla kompa takie algorytmy (w porównaniu z chociażby symulacją fizyki) to banał...