podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Wyobraźcie mecz piłki kobiecej i pełny stadion tylko bab, od wisku wyj🤬oby wszystkie szyby w mieście.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<żeby ich jeszcze bardziej upokorzyć? no już bez przesady
No chyba nie. Widać, że tak tylko p🤬lisz, bo wszyscy jadą po reprezentacji, to ty tez musisz, niestety nie znając faktów.
Podpowiem - kobiecy futbol jest tak c🤬jowy w porównaniu z męskim, że nawet najlepsze drużyny kobiece dostają wp🤬l od młodzieżowców. Nasza „c🤬jowa” reprezentacja by je rozj🤬a jakieś 70-0.
Dla potwierdzenia moich słów pare linków:
Mam nadzieje, ze od tego momentu przestaniesz rzucać na lewo i prawo takie głupie hasła
No chyba nie. Widać, że tak tylko p🤬lisz, bo wszyscy jadą po reprezentacji, to ty tez musisz, niestety nie znając faktów.
Podpowiem - kobiecy futbol jest tak c🤬jowy w porównaniu z męskim, że nawet najlepsze drużyny kobiece dostają wp🤬l od młodzieżowców. Nasza „c🤬jowa” reprezentacja by je rozj🤬a jakieś 70-0.
Mam nadzieje, ze od tego momentu przestaniesz rzucać na lewo i prawo takie głupie hasła
Śmiało mogą z naszą narodową kadrą rywalizować
Doskonale zdaje sobie z tego sprawę, ze macie wyj🤬e, ale to nie uprawnia was do p🤬lenia takich głupot w internecie. No chyba że chcecie wyjść na głupków