Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Critic4ll 2023-09-17, 10:39 7
żeby ich jeszcze bardziej upokorzyć? no już bez przesady
Zgłoś
PabllosSantoDaSilva 2023-09-17, 10:46 2
Jazgot jakby opalony z trzydziestoma centymetrami wleciał na murawę.
Zgłoś
rafal_1199 2023-09-17, 10:48 10
Nasze orły by i tak przegrały
Zgłoś
mesjans 2023-09-17, 10:51 20
Wyobraźcie mecz piłki kobiecej i pełny stadion tylko bab, od wisku wyj🤬oby wszystkie szyby w mieście.
Zgłoś
~Velture 2023-09-17, 10:55 4
mesjans napisał/a:

Wyobraźcie mecz piłki kobiecej i pełny stadion tylko bab, od wisku wyj🤬oby wszystkie szyby w mieście.

Baby nie oglądają kobiecych sportów.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
SkoPio1 2023-09-17, 11:01
Tak, nagrywający też debil.
Zgłoś
Batman_ 2023-09-17, 12:04 5
Critic4ll napisał/a:

żeby ich jeszcze bardziej upokorzyć? no już bez przesady

No chyba nie. Widać, że tak tylko p🤬lisz, bo wszyscy jadą po reprezentacji, to ty tez musisz, niestety nie znając faktów.

Podpowiem - kobiecy futbol jest tak c🤬jowy w porównaniu z męskim, że nawet najlepsze drużyny kobiece dostają wp🤬l od młodzieżowców. Nasza „c🤬jowa” reprezentacja by je rozj🤬a jakieś 70-0.

Dla potwierdzenia moich słów pare linków:

polsatsport.pl/wiadomosc/2016-05-28/pilkarki-australii-przegraly-07-z-...

meczyki.pl/newsy/mistrzynie-swiata-kobiet-rozbite-0-12-przez-zespol-z-...

junior.weszlo.com/2020/01/14/dorosle-pilkarki-przegraly-z-juniorami-06/

sport.tvp.pl/29795103/mistrzynie-swiata-przegraly-z-pietnastolatkami/amp

Mam nadzieje, ze od tego momentu przestaniesz rzucać na lewo i prawo takie głupie hasła
Zgłoś
turor 2023-09-17, 12:06 2
Batman_ napisał/a:

No chyba nie. Widać, że tak tylko p🤬lisz, bo wszyscy jadą po reprezentacji, to ty tez musisz, niestety nie znając faktów.
Podpowiem - kobiecy futbol jest tak c🤬jowy w porównaniu z męskim, że nawet najlepsze drużyny kobiece dostają wp🤬l od młodzieżowców. Nasza „c🤬jowa” reprezentacja by je rozj🤬a jakieś 70-0.
Mam nadzieje, ze od tego momentu przestaniesz rzucać na lewo i prawo takie głupie hasła

I tak by pozamiatały naszą reprezentację
Zgłoś
Critic4ll 2023-09-17, 12:18 1
Batman_ napisał/a:

tak się naprodukowałeś a mi to tak lata koło pióra

powiem jedno na ten Twój wywód: doszło nawet do tego że Krychu zaczął faulować sam siebie
Zgłoś
Pawehan 2023-09-17, 12:44 1
VeIture napisał/a:

Śmiało mogą z naszą narodową kadrą rywalizować

Nie bądź takim optymistą ...
Zgłoś
metyoo 2023-09-17, 13:06
Batman_ napisał/a:

pobudka! zesrałeś się!
Zgłoś
Batman_ 2023-09-17, 13:19
Doskonale zdaje sobie z tego sprawę, ze macie wyj🤬e, ale to nie uprawnia was do p🤬lenia takich głupot w internecie. No chyba że chcecie wyjść na głupków
Zgłoś
ErwinR 2023-09-17, 13:35
Batman_ napisał/a:

Doskonale zdaje sobie z tego sprawę, ze macie wyj🤬e, ale to nie uprawnia was do p🤬lenia takich głupot w internecie. No chyba że chcecie wyjść na głupków

k🤬a gosciu twoich starych zaj🤬 zul na polecenie klauna... tul i zniknij
Zgłoś
Batman_ 2023-09-17, 14:10
Doj🤬es mi tak, ze się popłakałem i nie mogę dojść do siebie. A teraz czekam, aż weekend się skończy i wyk🤬isz tam gdzie twoje miejsce - do szkoły podstawowej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie