Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
JoSeed 2025-06-18, 13:26 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mihauek 2025-06-18, 14:10
Auto użytkowane przez kobietę - jak znajdziecie kiedyś w ogłoszeniu w opisie to dobrze wiecie, żeby takiego auta nie kupować xD
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-18, 14:26
Mam wrażenie, że czarny kabel jest na akumulatorze, a czerwony na masie.
Jeżeli tak podłączy na drugim samochodzie, to ok chociaż nieprawidłowo, ale jeżeli podłączy teraz czerwony na plusa to
Zgłoś
tatko 2025-06-18, 14:26
JoSeed napisał/a:

Oki, to ja jako przedstawicielka "girls-ów" zapytuję - co się dzieje i dlaczego?
Tak, jestem głupkowata i nigdy sama nie podlaczalam kremów. Zawsze znalazł sie jakiś dżentelmen...
Mimo tego, chciałabym wiedzieć
Dzięki.

Nawet nie pytaj. Nie dotykaj takich rzeczy dla swojego i cudzego bezpieczeństwa.
Krem to sobie na zmarszczki wklep.
Zgłoś
JoSeed 2025-06-18, 14:28
tatko napisał/a:

Nawet nie pytaj. Nie dotykaj takich rzeczy dla swojego i cudzego bezpieczeństwa.
Krem to sobie na zmarszczki wklep.

Myslalam o klemach, ale słownik stanowczo zaoponował
Zgłoś
ufok 2025-06-18, 14:38
turor napisał/a:

te wielki oczy jak dno od butelki z moczem

Często tam zaglądasz?
Zgłoś
tomnbb 2025-06-18, 17:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Czekoladowy_książe 2025-06-18, 18:07 7
Zgłoś
JoSeed 2025-06-18, 18:36
Zgłoś
Baronessa 2025-06-18, 18:38 2
Zgłoś
panar3 2025-06-18, 19:17 1
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Osobnik o takim BMI nie powinien być nazywany kobietą tylko samicą.🙂

Raczej lochą
Zgłoś
Lukash2107 2025-06-18, 20:53 1
Zgłoś
kurdeee 2025-06-18, 21:10 1
JoSeed napisał/a:

Oki, to ja jako przedstawicielka "girls-ów" zapytuję - co się dzieje i dlaczego?
Tak, jestem głupkowata i nigdy sama nie podlaczalam kremów. Zawsze znalazł sie jakiś dżentelmen...
Dzięki.

Ekhm... Proszę Panią "klemów".
Kremy możesz podłączyć do tortu ciasta, ciastka, możesz cycki sobie wysmarować znaczy podłączyć do nich kremy...
Zgłoś
ten_tego 2025-06-19, 1:21
Mufą do siebie...
Zgłoś
konto usunięte 2025-06-19, 2:03 2
JoSeed napisał/a:

Dzięki.

Czerwony do czerwonego, a ten drugi do drugiego. To nie jest nauka o rakietach, choć wielu stara się to tak przedstawiać, żeby wyglądało że oni są mądrzy a tamte głupie. To trochę jak z robieniem prania, tamtę przedstawiają to jako skomplikowany i wymagający doświadczenia proces, a prawda jest taka nie mieszaj białego z kolorem i wsyp proszek.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem