👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bezwzględny, dożywotni zakaz poruszania się pojazdami lądowymi. Jeżeli chodzi o powietrzne, to dałbym jej szanse - więcej lepszego materiału na sadolu

motylekwbrzuchu napisał/a:
Żeby czasem samo nie zjechało z górki na ulicę, bo mogłoby być niebezpiecznie
Tak na serio, to raczej zostawiła na biegu, ale ważne, że efekt ten sam.
Teraz to ją przeceniasz

lesku73 napisał/a:
a w środku były dzieci?
chyba tak skoro zostawiła auto na torach
Szlabany połówki, mnóstwo miejsca z przodu, wystarczyło podjechać jakiś 1m skręcając lekko w prawo i po krzyku. VW Caddy to nie Kamaz. Po prostu spanikowała widząc opadający szlaban i odcięło jej dopływ tlenu. To jest jakaś kolej w Serbii, co widać po napisie na boku lokomotywy.
Ten filmik powini wyswietlac w kinach przed kazda wspolczesna produkcja w ktorej glowna role meska gra kobieta. Czyli przed zdecydowana wiekszoscia. Zeby dziurawcom dobitnie uzmyslowic, ze zycie to nie film.

Czasem oglądając takie filmiki mówię sobie: nie można być tak głupim. No i wielokrotnie widzę że jednak można.
Gdybym tam był i widział to na własne oczy to, nie pomógłbym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie