Bezwzględny, dożywotni zakaz poruszania się pojazdami lądowymi. Jeżeli chodzi o powietrzne, to dałbym jej szanse - więcej lepszego materiału na sadolu

motylekwbrzuchu napisał/a:
Żeby czasem samo nie zjechało z górki na ulicę, bo mogłoby być niebezpiecznie
Tak na serio, to raczej zostawiła na biegu, ale ważne, że efekt ten sam.
Teraz to ją przeceniasz

Bardzo dobrze zrobiła. Skoro nie była w stanie wyjechać i była zdenerwowana, to opuszczenie pojazdu w jej sytuacji było bardzo dobrym rozwiązaniem. Tak naprawdę nic się nie stało wielkiego. Ot, kawał szmelcu się rozj🤬, bana żyje.
Ile razy widziałem tutaj, jak różni specjaliści jeżdżą tam i z powrotem, jak próbują manewrować, zjechać, pchać i kończą pod pociągiem. Jak się nie potrafi dać w pedał i rozj🤬 szlabanu, to się właśnie sp🤬ala.I zmywarka bardzo dobrze zrobiła.
Ile razy widziałem tutaj, jak różni specjaliści jeżdżą tam i z powrotem, jak próbują manewrować, zjechać, pchać i kończą pod pociągiem. Jak się nie potrafi dać w pedał i rozj🤬 szlabanu, to się właśnie sp🤬ala.I zmywarka bardzo dobrze zrobiła.
lesku73 napisał/a:
a w środku były dzieci?
chyba tak skoro zostawiła auto na torach
kulawiec napisał/a:
o jakim ty szlabanie p🤬lisz , na luzie by bez problemu zjechala . Tępa c🤬a i tyle.Bardzo dobrze zrobiła. Skoro nie była w stanie wyjechać i była zdenerwowana, to opuszczenie pojazdu w jej sytuacji było bardzo dobrym rozwiązaniem. Tak naprawdę nic się nie stało wielkiego. Ot, kawał szmelcu się rozj🤬, bana żyje.
Szlabany połówki, mnóstwo miejsca z przodu, wystarczyło podjechać jakiś 1m skręcając lekko w prawo i po krzyku. VW Caddy to nie Kamaz. Po prostu spanikowała widząc opadający szlaban i odcięło jej dopływ tlenu. To jest jakaś kolej w Serbii, co widać po napisie na boku lokomotywy.
Ten filmik powini wyswietlac w kinach przed kazda wspolczesna produkcja w ktorej glowna role meska gra kobieta. Czyli przed zdecydowana wiekszoscia. Zeby dziurawcom dobitnie uzmyslowic, ze zycie to nie film.
Czasem oglądając takie filmiki mówię sobie: nie można być tak głupim. No i wielokrotnie widzę że jednak można.
Gdybym tam był i widział to na własne oczy to, nie pomógłbym.