Silna niezależna kobieta

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Nie doceniacie jej. Ogarnięta jest, przecież widać, że zaciągnęła ręczny.
Cudak napisał/a:
Nie doceniacie jej. Ogarnięta jest, przecież widać, że zaciągnęła ręczny.
Żeby czasem samo nie zjechało z górki na ulicę, bo mogłoby być niebezpiecznie

Tak na serio, to raczej zostawiła na biegu, ale ważne, że efekt ten sam.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Mózg znaleziony w chipsach... a nawet dwa (ten drajwer w niebieskim niewiele lepszy)

o co tu chodzi ,debilka na maxa
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
krzysieks997 napisał/a:
Jakby nie było nagrane to nie uwierzyłbym w to
a ja przeciwnie, uwierzyłbym na pewno, bo jakiś dłuższy czas temu niedaleko mojej miejscowości kobieta wjechała pod ruszający ze stacji pociąg (przejazd był tuż za peronem więc pociąg jechał ślimaczym tempem jeszcze) i tłumaczyła się policji, że "maszynista zatrąbił syreną, to ona myślała, że ją puszcza i pojechała".
Jak małżonek/szef zobaczy nagranie to będzie wielokrotne zadośćuczynienie po same kule
ja p🤬le, nie wierze, że była w stanie dożyć wieku dorosłego i zrobić prawo jazdy
Vinyard napisał/a:
a ja przeciwnie, uwierzyłbym na pewno, bo jakiś dłuższy czas temu niedaleko mojej miejscowości kobieta wjechała pod ruszający ze stacji pociąg (przejazd był tuż za peronem więc pociąg jechał ślimaczym tempem jeszcze) i tłumaczyła się policji, że "maszynista zatrąbił syreną, to ona myślała, że ją puszcza i pojechała".
Potwierdzam, zdarzenie ze Szreniawy

podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
i własnie dla tego kobiety zarabiaja mniej i muszą
protestami domagać sie równouprawnienia.
a tak poza tym co sie odj🤬o... to gdzie ona poszła?? (dokładnie widac pod koniec że idzie)
protestami domagać sie równouprawnienia.
a tak poza tym co sie odj🤬o... to gdzie ona poszła?? (dokładnie widac pod koniec że idzie)