Czy tylko ja tak to widzę Sadole? Czy faktycznie to portal oblegany przez niedowartościowanych singli? Oczywiście wiadomo, że generalizowanie można sobie w buty wsadzić. Kojarzę tu trochę osób piszących dojrzale i przemyślanie, lecz są oni często okryci grubą warstwą jeszcze nie rozwiniętych w pełni emocjonalnie "dużych dzieci" (celowo nie używam stwierdzenia gimbusy)
Pozdrawiam i życzę spokojnego poniedziałku!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzień w kuchni, noc w sypialni. Proste.
konto usunięte
2012-12-18, 0:33
Powiem wprost... To stwierdzenie jest bez sensu, równie dobrze mogę powiedzieć " jeśli sypiasz ze swoją kobietą w sypialni to jesteś p🤬dą, każdy prawdziwy facet powinien zerżnąć ją na stole w kuchni" Idąc dalej, zapewne jesteś p🤬dą, i walisz tylko w sypialni
@up rozumiem Twoją interpretację

ja jednak rozumiem to tak, że "sypialnia" ma być tylko skojarzeniem z ogólnym życiem seksualnym. Takie czytanie między wierszami.
konto usunięte
2012-12-18, 10:23
@up; wymagasz za wiele:)
Pedał, ciota albo c🤬l! Wyłączyć.
Pragnę zauważyć 3 etapy życia faceta w relacji z kobietą:
1. gimby ; ukochana - jpg, wołają : MIEJSCE KOBIETY JEST W KUCHNI !
2. szczyt wieku; ukochana - kochana dupeczka, wołają : MIEJSCE KOBIETY JEST U MOJEGO BOKU !
3. żonaci; ukochana - żona, powoli zaczynają wołać : MIEJSCE KOBIETY JEST W KUCHNI !
kobieta która sama z siebie nie chce być w kuchni nie zasługuje na sypialnie
konto usunięte
2012-12-18, 11:31
@autor
Mnie tam to rozśmieszyło. Masz 22lata, mieszkasz ze starymi i pouczasz wszystkich "gdzie jest miejsce kobiety". Mama tobie kazała czy jak?
konto usunięte
2012-12-18, 11:33
konto usunięte
2012-12-18, 11:45
Z jednej strony głosy że na sadolu już niesadystycznie, z drugiej "olaboga, kobiety przedmiotowo traktujo", wszystkim się dogodzić nie da.
konto usunięte
2012-12-18, 11:56
Idealna kobieta powinna być porządna i wstydliwa ... Porządnie się pieprzyć i wstydzić się odmówić
W sypialni też ktoś musi sprzątać