Czy tylko ja tak to widzę Sadole? Czy faktycznie to portal oblegany przez niedowartościowanych singli? Oczywiście wiadomo, że generalizowanie można sobie w buty wsadzić. Kojarzę tu trochę osób piszących dojrzale i przemyślanie, lecz są oni często okryci grubą warstwą jeszcze nie rozwiniętych w pełni emocjonalnie "dużych dzieci" (celowo nie używam stwierdzenia gimbusy)
Pozdrawiam i życzę spokojnego poniedziałku!
kim ty k🤬a jesteś, żeby mnie osądzać i wyzywać od singli? Mam piętnastą kobietę w tym roku. Won do kuchni k🤬o pod przykrywką faceta.
Up. Lalka to nie kobieta debilu, i c🤬j mnie obchodzi ile tego Ci kupił kumpel w sex shopie bo pewnie nie masz 18 lat...
@2xup piętnasta kobieta w tym roku powiadasz? Masz 32 lata i tak się wypowiadasz? Gratuluje wybrankom, bzykaj dalej, jest trochę "towaru do przer🤬ania" z podobnym IQ do Twojego.
A gary sie same umyja !? Dom sie sam posprzata !? Czy tez moze pranie sie k*rwa samo zrobi !?
podpis użytkownika
Nie ma ze boli Ma boleć i c🤬j !
Trzeba też odróżniać internetowe przepychanki od prawdziwego życia.
moja żona mówi ze idealna kobieta powinna być w salonie damą, kucharka w kuchni, a w sypialni dz🤬ką, ale to tylko moja kobieta ;]
Problem nie polega na tym czy singiel czy nie. Tylko na tym że w dzisiejszych czasach ludzie do ludzi podchodzą przedmiotowo! I to z obu stron, bo nawet u kobiet to narasta i to bardzo mocno. Traktowanie jak zabawki- jak np @smarkacz - traktuje kobiety jak przedmiot do r🤬ania służący. Nie zaufanie a zwłaszcza szacunek, emocjonalne zbliżenie itp tylko ilość się liczy i aby por🤬ać (czysto fizycznie). Teraz nawet coraz więcej kobiet mając stałego partnera ma na boku tzw przyjaciela albo kilku, z którymi od czasu do czasu tylko sie bzyknie- to wręcz k🤬a modne się robi! A dowodem na to wszystko będzie odpowiedź paru hejtów pod spodem
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
w................l
2012-12-17, 16:00
autorowi brakuje dystansu do internetu i do zartow
Panie autor, jak pan będzie tak brał wszystkie internetowe rzeczy na serio to pan zaczniesz wierzyć w apokalipsę w tym tygodniu i wysyp zombie za kilka lat.
Haha, uderz w stół a nożyce się odezwą.
podpis użytkownika
"Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi"
walusss napisał/a:
moja żona mówi ze idealna kobieta powinna być w salonie damą, kucharka w kuchni, a w sypialni dz🤬ką, ale to tylko moja kobieta ;]
taaaa... słyszałem
Cytat:
"towaru do przer🤬ania" z podobnym IQ do Twojego
a co podczas j🤬ia zamiast "ohhh, ahhh", wyrecytuje wiersz mickiewicza?
Jak wam zyła pikneła zazdrośnicy, że typ ma 15 kobiete w roku a wy ani jednej xDDDD huehuehuehuhe