Czy tylko ja tak to widzę Sadole? Czy faktycznie to portal oblegany przez niedowartościowanych singli? Oczywiście wiadomo, że generalizowanie można sobie w buty wsadzić. Kojarzę tu trochę osób piszących dojrzale i przemyślanie, lecz są oni często okryci grubą warstwą jeszcze nie rozwiniętych w pełni emocjonalnie "dużych dzieci" (celowo nie używam stwierdzenia gimbusy)
Pozdrawiam i życzę spokojnego poniedziałku!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@2xup piętnasta kobieta w tym roku powiadasz? Masz 32 lata i tak się wypowiadasz? Gratuluje wybrankom, bzykaj dalej, jest trochę "towaru do przer🤬ania" z podobnym IQ do Twojego.
A gary sie same umyja !? Dom sie sam posprzata !? Czy tez moze pranie sie k*rwa samo zrobi !?
Trzeba też odróżniać internetowe przepychanki od prawdziwego życia.
konto usunięte
2012-12-17, 16:00
autorowi brakuje dystansu do internetu i do zartow
Panie autor, jak pan będzie tak brał wszystkie internetowe rzeczy na serio to pan zaczniesz wierzyć w apokalipsę w tym tygodniu i wysyp zombie za kilka lat.
Haha, uderz w stół a nożyce się odezwą.
Jak wam zyła pikneła zazdrośnicy, że typ ma 15 kobiete w roku a wy ani jednej xDDDD huehuehuehuhe