Kortens napisał/a:
Poza tym wątpię żeby w latach 70 ktoś w szpitalu miał przy sobie akurat aparat i zrobił zdjęcie pacjentce bez sprzeciwów lekarzy
![]()
Ja p🤬le, no rzeczywiście to, że ktoś w latach 70 w szpitalu zrobił zdjęcie dziwnej pacjentce jest akurat najmniej prawdopodobne w tej całej historii.

Znam jednego co twierdził że jest bogiem i tez dobrze nie skończył
to mi wyskoczyło w grafice jak wpisałem "kobieta bez wyrazu" - se.pl/multimedia/galeria/82815/162482/katarzyna-wasniewska-jak-agent-s...
creepypasta.wikia.com/wiki/The_Expressionless
Tutaj jest więcej
Moze to ona rp.pl/artykul/812974.html
Tutaj jest więcej

Moze to ona rp.pl/artykul/812974.html

przez takich napinaczy jak Wdr musiałem tracić czas na to, żeby mu uświadomić, że jest debilem. Ze szpitala psychiatrycznego to ty chyba uciekłeś.
en.wikipedia.org/wiki/Cedars-Sinai_Medical_Center
w opowieści jest błąd albo po prostu tak ktoś przetłumaczył tę nazwę. Nie ma czegoś takiego jak "cedar senai" tylko "Cedars-sinai"
próbowałem znaleźć jakąś informację o morderstwie doktora w szpitalu, zmiast tego znalazłem, że ów szpital był zburzony w 1972 a postawiony na nowo w 1976 źródło podane w poście.
Pierwszy link, pierwszy p🤬lony link, to takie trudne? wpisać nazwę szpitala i poczytać?
Jesteś na tyle przyj🤬y, że nie możesz znaleźć prostej rzeczy, powinieneś jakoś odreagowywać swoją głupotę. Napinaj dalej, mam nadzieje, że Ci to pomoże. Moim celem było uświadomienie Ci, że jesteś debilem i nie zamierzam wdawać się w dalsze klotnie z takimi baranami.
teraz masz czas na to żebyś mógł się wyżyć
en.wikipedia.org/wiki/Cedars-Sinai_Medical_Center
w opowieści jest błąd albo po prostu tak ktoś przetłumaczył tę nazwę. Nie ma czegoś takiego jak "cedar senai" tylko "Cedars-sinai"
próbowałem znaleźć jakąś informację o morderstwie doktora w szpitalu, zmiast tego znalazłem, że ów szpital był zburzony w 1972 a postawiony na nowo w 1976 źródło podane w poście.
Pierwszy link, pierwszy p🤬lony link, to takie trudne? wpisać nazwę szpitala i poczytać?
Jesteś na tyle przyj🤬y, że nie możesz znaleźć prostej rzeczy, powinieneś jakoś odreagowywać swoją głupotę. Napinaj dalej, mam nadzieje, że Ci to pomoże. Moim celem było uświadomienie Ci, że jesteś debilem i nie zamierzam wdawać się w dalsze klotnie z takimi baranami.
teraz masz czas na to żebyś mógł się wyżyć

Być może to zwykła miejska legenda, ale zdjęcie całkiem niepokojące

Czyli że wyszeptała mu do ucha "jestem bogiem" a później go zabiła i telepatycznie ze zwłok wyciągnęli co mu powiedziała?

Na zdjęciu jest manekin do trenowania zabiegow pielegnacyjnych. Kazdy kto byl na medycynie to wie o co chodzi !!!

LilL napisał/a:
No to mistrzu wyszukiwarki. Podrzuc conajmniej DWA WIARYGODNE ŹRÓDŁA na potwierdzenie ze ów "HISTORYJKA" nie jest zmyslona.
"Ów historyjka"? Ów? I ty tak serio?