👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Znam jednego co twierdził że jest bogiem i tez dobrze nie skończył
to mi wyskoczyło w grafice jak wpisałem "kobieta bez wyrazu" - se.pl/multimedia/galeria/82815/162482/katarzyna-wasniewska-jak-agent-s...
creepypasta.wikia.com/wiki/The_Expressionless
Tutaj jest więcej
Moze to ona rp.pl/artykul/812974.html
Tutaj jest więcej

Moze to ona rp.pl/artykul/812974.html

Być może to zwykła miejska legenda, ale zdjęcie całkiem niepokojące

Czyli że wyszeptała mu do ucha "jestem bogiem" a później go zabiła i telepatycznie ze zwłok wyciągnęli co mu powiedziała?

Na zdjęciu jest manekin do trenowania zabiegow pielegnacyjnych. Kazdy kto byl na medycynie to wie o co chodzi !!!

LilL napisał/a:
No to mistrzu wyszukiwarki. Podrzuc conajmniej DWA WIARYGODNE ŹRÓDŁA na potwierdzenie ze ów "HISTORYJKA" nie jest zmyslona.
"Ów historyjka"? Ów? I ty tak serio?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie