Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Wdr
Twoje wypowiedzi są straszniejsze niż ta creepypasta. Bo są prawdziwe. I prawdziwie opisują "mondrość" pewnego rzeczywiście istniejącego człowieka, który rzeczywiście tak myśli, rzeczywiście obraża publicznie nieznajome mu osoby, nie mówiąc o jak najprawdziwszym poziomie stylistycznym i językowym wypowiedzi.
Wstyd
Wstyd
Wstyd
Ale co to zmieni?

nie obrażaj wojska c🤬lu bo jak przyjdzie wojna bedę miał obowiązek bronić takich c🤬lich studencikow jak Ty
Będziesz miał taki obowiązek, bo cywile ci płacą za to, czaisz? PŁACĄ! więc skończ pisać smuty, bo aż żal jak się czyta takie wypociny... A jak ci z tym źle to zrezygnuj z wojska jak facet, zamiast się użalać na swój los, kogo to nie będziesz bronić. Tak się składa, że studiuję na jednej z uczelni wojskowych i 90% moich ćwiczeniowców/ wykładowców to wojskowi i ci ludzie w przeciwieństwie do ciebie to zupełnie inny poziom i klasa... Także wnioskuję, że albo robisz z siebie wielkiego wojaka, bo grasz w jakieść CoD, czy inne Battlefieldy, albo jesteś jakimś szeregowcem, który przez swoje marne wykształcenie nie może awansować i wylewa swoje żale na tym forum.
A propos Wdr - to indywiduum, określając nieznajome sobie osoby jako frajer czy c🤬l, dowodzi tylko własnej głupoty i kompletnego braku świadomości znaczenia wyrazów, którymi tak nieudolnie się posługuje. Pierwsze słowo, jakie nasunęło mi się na myśl po przeczytaniu postów tego jegomościa, to pajac. Takich pajaców nasz kochany kraj bierze do wojska i uczy jak skutecznie zabijać innych ludzi. Jeśli tak niezrównoważone emocjonalnie jednostki, z karabinem w ręku mają mnie bronić przed najeźdźcą, to ja serdecznie dziękuję. Poczułby taki odrobinę władzy nad cywilem i nawet nie chcę wiedzieć jakimi nadużyciami by się to skończyło.
Będziesz miał taki obowiązek, bo cywile ci płacą za to, czaisz? PŁACĄ! więc skończ pisać smuty, bo aż żal jak się czyta takie wypociny... A jak ci z tym źle to zrezygnuj z wojska jak facet, zamiast się użalać na swój los, kogo to nie będziesz bronić. Tak się składa, że studiuję na jednej z uczelni wojskowych i 90% moich ćwiczeniowców/ wykładowców to wojskowi i ci ludzie w przeciwieństwie do ciebie to zupełnie inny poziom i klasa... Także wnioskuję, że albo robisz z siebie wielkiego wojaka, bo grasz w jakieść CoD, czy inne Battlefieldy, albo jesteś jakimś szeregowcem, który przez swoje marne wykształcenie nie może awansować i wylewa swoje żale na tym forum.
Że się wtrącę w kwestii wyjaśnienia kilku spraw

W czasie "W" cywile też zostaną powołani, po drugie nie płaca a przysięga

Jak można ten temat poddawać wątpliwościom ? Przecież jest tam zdjęcie, to musiało się wydarzyć na prawdę. Co za gimbusy

Nie imponuje mi A+, nie imponują mi badania psychologiczne, też jestem mundurowym i wiem jak takie badania wyglądają. Różne osoby to przechodzą.
Nie imponuje mi to, że byłeś na misji. Nie widzę tu żadnych sensownych korzyści dla Polski. Popraw mnie, jeżeli się mylę. Wojo zryło Ci beret, tak to wygląda na pierwszy rzut oka. Jeżel masz mnie zamiar cytować to więcej przekazu, mniej wulgaryzmów, bo słabo się Ciebie rozumie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie