Filmik pokazujący dlaczego kobiety nie powinny wychodzić z sypialni albo kuchni. Niewiele brakowało a by jej urwało głupi łeb.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
łba to by nie urwało, ale żeby się papką odżywiała kilka tygodni do wstawienia implantów to niewiele brakowało...
ciekły tlen, "naukowiec" mówi koło 30tej sekundy
S.T.U_Cummins napisał/a:
Co oni tam dodali?
ciekły tlen, "naukowiec" mówi koło 30tej sekundy
nowynick napisał/a:
łba to by nie urwało, ale żeby się papką odżywiała kilka tygodni do wstawienia implantów to niewiele brakowało...
W reklamach pasty do zębów kariery by już nie zrobiła ale za to mogła by zostać legendarną mistrzynią fellatio
Na szyi mogła być nosić z dumą czokera 10 DAN.
pazuzu napisał/a:
Filmik pokazujący dlaczego kobiety nie powinny wychodzić z sypialni albo kuchni.[...]
Wstawię się za kobietami, bo w obecnych czasach większość rurkowców ( i nie tylko) to większe p🤬y niż kobiety.
I niech któryś napisze, że nie mam racji, to znaczy że jest pipą
pazuzu napisał/a:
Filmik pokazujący dlaczego kobiety nie powinny wychodzić z sypialni albo kuchni.
Po co rozdzielać? Kobiety powinno się trzymać w kuchni(najlepiej na łańcuchu) i od czasu do czasu wypuszczać do sypialni
Lol. Brak okularów ochronnych. I czy ten koleś polewa ciekły azot gołymi rękoma? Jeśli to ma być program popularyzujący naukę to ja dziękuje.
I gdzie się wstawiłeś? Czyżbyś sam był pipą?
Cytat:
Wstawię się za kobietami, bo w obecnych czasach większość rurkowców ( i nie tylko) to większe p🤬y niż kobiety.
I niech któryś napisze, że nie mam racji, to znaczy że jest pipą
I gdzie się wstawiłeś? Czyżbyś sam był pipą?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie