📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02

A to śniady fiut, oczami wywraca jakby parę pestek dostał od kolegów z konkurencyjnego gangu zamiast pomóc niewiaście. 😀

Jebie fejem. Całe życie odpalała z przycisku a nagle szuka "kopki" której nigdy tam nie było.

Ale o co chodzi? Pytam poważnie, bo nigdy nie widziałam nawet skutera z bliska (nie żebym nie wiedziała co to, ale nigdy mnie to nie interesowało ani trochę). Jeździłam natomiast motorynkączy jakimś takim piździkiem (kurde wieki temu) więc pewnie podeszła bym do skutera w podobny sposób za pierwszym razem.
babazwozu napisał/a:
Ale o co chodzi? Pytam poważnie, bo nigdy nie widziałam nawet skutera z bliska (nie żebym nie wiedziała co to, ale nigdy mnie to nie interesowało ani trochę). Jeździłam natomiast motorynkączy jakimś takim piździkiem (kurde wieki temu) więc pewnie podeszła bym do skutera w podobny sposób za pierwszym razem.
Kobieta zamiast odpalać skuter kopką to naciska po prostu stopkę centralną, na której stawia się skuter.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie