Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
WKND 2025-01-21, 17:32 8
Etam czepialstwo. Koniec końców prawie wszystko załadowane

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-01-21, 19:48 2
"W sumie mogło być gorzej"
Mogło być też lepiej.Mogła mu to wyj🤬 na skośny łeb...
Zgłoś
anubis90 2025-01-21, 19:54 3
Gość miał szczęście, że to nie spadło na niego.
A kobitka chyba jeszcze nie doświadczona w tej robocie 😀
Zgłoś
Traba 2025-01-21, 21:14 6
Lubię te równouprawnienie. Więcej się dzieje, wiecje wszystko kosztuje, jest co sprzątać w tym trupy. Wiecje kobiet na stanowiskach. Może im dać też broń to by się wszystkie same powybijaly
Zgłoś
panar3 2025-01-21, 21:48 5
Ja p🤬lę, żyję na tym świecie już 58 lat i jeszcze nie widziałem żeby jakaś baba coś zrobiła dobrze oprócz niektórych prac kuchennych czy innych gospodarczych. A, nie, czekajcie... Widziałem wiele bab które potrafiły zrobić jedną , uniwersalną rzecz: zj🤬 koncertowo wszystko czego się tknęły. No co za durne istoty, Matko Boska!?
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2025-01-21, 22:56
anubis90 napisał/a:

Gość miał szczęście, że to nie spadło na niego.
A kobitka chyba jeszcze nie doświadczona w tej robocie 😀

chyba uprawnień niet xD widać jak kij
Zgłoś
turor 2025-01-21, 22:57 2
Jeżeli sądzisz, że czegoś nie można sp🤬olić poproś żonę, żeby to zrobiła
Zgłoś
Edys45 2025-01-21, 23:08
No nie mogło być inaczej , musiała to wyj🤬 na pake .Widać doświadczona ........... w czymś innym
Zgłoś
Piter3 2025-01-21, 23:49 6
To jest c🤬j. U mnie w zakładzie zatrudnili kobitę 50+ bez żadnych uprawnień czy prawka, zrobili jej kurs i wsadzili na widlaka. Zero przyuczenia. K🤬a nie ma tygodnia żeby czegoś nie odj🤬a, ja tam szowinistą nie jestem, ale ewidentnie nie ma poprostu predyspozycji do kierowania wózkiem z biedronki, a za sterami 3t pojazdu poprostu sieje zniszczenie. A oto co ciekawego odj🤬a w 3miesiące:
- przejechała po wadze przemysłowej o wysokości 10cm, oczywiście połamała tensometry bo waga do 250kg
- złożony regał wysokiego składowania
- przyp🤬olenie i przestawienie wyosiowanej przez specjalistów z włoch maszyny gdzie liczą się milimetry
- rozj🤬a brama szybkiego zamykania 6x6metrów
- norma to wyj🤬y 1t big-bag z sypkim surowcem - najmniej raz na tydzień
-zmiażdzenie przeciwwagą hydrantu
- wp🤬lenie się w innego widlaka
- zapłon gazu ze źle podłączonej butli

Pani pracuje dalej i ma się dobrze, niczego się nie uczy, a kadra zarządzająca nie planuje zmieniać jej stanowiska
Zgłoś
hugo1994 2025-01-22, 3:24 1
Mam kilka dziewczyn na wózku w zakładzie i to standard ze coś odp🤬lą...
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-22, 3:33
Co te NPC mają nad głowami? Paski życia?
Zgłoś
Atlasss 2025-01-22, 4:37 1
To nie ma znaczenia czy baba czy chłop, jak ktoś się p🤬dą urodził, kanarkiem nie zdechnie, u mnie w pracy dziewczyny też jeżdżą wózkami i to wózkami wysokiego składu, i całkiem dobrze sobie radzą. Wiem bo też takim jeżdżę i widzę.
Zgłoś
htp 2025-01-22, 9:09
Piter3 napisał/a:

To jest c🤬j. U mnie w zakładzie zatrudnili kobitę 50+ bez żadnych uprawnień czy prawka, zrobili jej kurs i wsadzili na widlaka. Zero przyuczenia. K🤬a nie ma tygodnia żeby czegoś nie odj🤬a, ja tam szowinistą nie jestem, ale ewidentnie nie ma poprostu predyspozycji do kierowania wózkiem z biedronki, a za sterami 3t pojazdu poprostu sieje zniszczenie. A oto co ciekawego odj🤬a w 3miesiące:
- przejechała po wadze przemysłowej o wysokości 10cm, oczywiście połamała tensometry bo waga do 250kg
- złożony regał wysokiego składowania
- przyp🤬olenie i przestawienie wyosiowanej przez specjalistów z włoch maszyny gdzie liczą się milimetry
- rozj🤬a brama szybkiego zamykania 6x6metrów
- norma to wyj🤬y 1t big-bag z sypkim surowcem - najmniej raz na tydzień
-zmiażdzenie przeciwwagą hydrantu
- wp🤬lenie się w innego widlaka
- zapłon gazu ze źle podłączonej butli
Pani pracuje dalej i ma się dobrze, niczego się nie uczy, a kadra zarządzająca nie planuje zmieniać jej stanowiska

Co to za firma?
Zgłoś
elim 2025-01-22, 15:40 1
Kobiecie to jednak nie pozwoliłbym operować takim wózkiem, jest to praca niezwykle precyzyjna i niebezpieczna, a kobiety z tą swoją tendencją do mylenia gazu z hamulcem i panikowaniem w sytuacji niebezpieczeństwa potencjalnie stanowią w takim pojeździe zagrożenie (a już szczególnie te w Chinach).
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie