Powinno babsko teraz za wszystko zapłacić ze swojej gównianej pensji, o ile w ogóle skalała swoje łapy uczciwą pracą. A jeśli nie pracuje, to na 2 miesiące do burdelu dla zwyroli w ramach zadośćuczynienia.
Ja nie wiem co ludzie mają, z tym nie zapinaniem kasku. Zajmuje to 5 sekund, a rozpięcie przed zdjęciem może sekundę.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Powinno babsko teraz za wszystko zapłacić ze swojej gównianej pensji, o ile w ogóle skalała swoje łapy uczciwą pracą. A jeśli nie pracuje, to na 2 miesiące do burdelu dla zwyroli w ramach zadośćuczynienia.
Może miała oc na sedes?
Często w korku patrzę co kierowcy robią.
Ponad 90% bab grzebie w telefonie, facetów lekko ponad połowa.
turor napisał/a:
Często w korku patrzę co kierowcy robią.
Niezależnie od płci sporo z nich grzebie w nosie, a nierzadko też nieśmiało zjada co wydłubało.
Motocykl - …no niech będzie, że jest.
Telefon - jest.
Kobieta - …? Szukam i poza wielorybem niczego nie widzę.
Telefon - jest.
Kobieta - …? Szukam i poza wielorybem niczego nie widzę.
Jeżdżę dość dużo.
Nawet już przestałem liczyć ilu kierowców grzebie w telefonie podczas jazdy.
Żeby to jeszcze coś ważnego ale to praktycznie zawsze jest scrolowanie social mediów. Jakiegoś FB czy inne gówno.
Serio k🤬a przeczytanie,że na drugim końcu świata jakaś gwiazdka się zesrała jest ważniejsze niż własne życie?
Nawet już przestałem liczyć ilu kierowców grzebie w telefonie podczas jazdy.
Żeby to jeszcze coś ważnego ale to praktycznie zawsze jest scrolowanie social mediów. Jakiegoś FB czy inne gówno.
Serio k🤬a przeczytanie,że na drugim końcu świata jakaś gwiazdka się zesrała jest ważniejsze niż własne życie?