👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet Bym na to coś dał głos, ale brzydzę się tak samo wyborczą jak i transami
Cara_Al_Sol napisał/a:
Pozwólcie umrzeć gazecie wyborczej naturalną śmiercią
Nie ma mowy!
Za samo czytanie gazety wyborczej powinno się pluć ludziom w ryj.
Każdy dziennikarz GW powinnien być wieszany na rynku swojego rodzimego miasta.
Ktoś kto kto ma korzenie i ciągnie spuścizne ideologiczną ludzi mordujących Polską inteligencje nie zasługuje nawet na godny pochówek swojego ścierwa.
Panowie i Panie ale nie róbcie jaj z głosowaniem na Krzysztofa, gdyby on wygrał lewicowi dostali by orgazmu z radości, a ja nie lubię jak lewactwo jest szczęśliwe

KlinikaAborcyjna napisał/a:
Panowie i Panie ale nie róbcie jaj z głosowaniem na Krzysztofa, gdyby on wygrał lewicowi dostali by orgazmu z radości, a ja nie lubię jak lewactwo jest szczęśliwe
![]()
Przypominam, że lewica to PIS. A wątpię czy oni by się cieszyli z takiego wyniku.

Ja bym zagłosował na tę ostatnią panią profesor cambridge, bo dobra dupa z twarzy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie