Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:35
Kobieta na 100-lecie Niepodległości Polski
konto usunięte • 2018-09-26, 14:40
Witajcie szanowni,
serdecznie zapraszam do udziału w plebiscycie wysokich obcasów gówna wyborczego na kobietę 100-lecia Niepodległości Polski. Można głosować na między innymi wspaniały okaz kobiecości, Krzysztofa Bęgowskiego znanego lepiej jako Anna Grodzka.
Ja już swój głos oddałem
Głosuj
Zgłoś
freaky 2018-09-26, 17:48 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mygyry 2018-09-26, 18:04 2
Nawet Bym na to coś dał głos, ale brzydzę się tak samo wyborczą jak i transami
Zgłoś
albazsanagycjib 2018-09-26, 18:10 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-09-26, 20:13 4
Cara_Al_Sol napisał/a:

Pozwólcie umrzeć gazecie wyborczej naturalną śmiercią

Nie ma mowy!
Za samo czytanie gazety wyborczej powinno się pluć ludziom w ryj.
Każdy dziennikarz GW powinnien być wieszany na rynku swojego rodzimego miasta.
Ktoś kto kto ma korzenie i ciągnie spuścizne ideologiczną ludzi mordujących Polską inteligencje nie zasługuje nawet na godny pochówek swojego ścierwa.
Zgłoś
Wiewór 2018-09-26, 21:45 1
@up ale pis to ty szanuj bo rano cię Abwhera odwiedzi.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-09-26, 22:16 2
Panowie i Panie ale nie róbcie jaj z głosowaniem na Krzysztofa, gdyby on wygrał lewicowi dostali by orgazmu z radości, a ja nie lubię jak lewactwo jest szczęśliwe
Zgłoś
Lysack 2018-09-26, 23:55
Zgłoś
repowski 2018-09-27, 0:09 11
łap piwo
Zgłoś
modoc 2018-09-27, 5:24
olać to a nie promować.
Zgłoś
Wiewór 2018-09-27, 8:15 1
KlinikaAborcyjna napisał/a:

Panowie i Panie ale nie róbcie jaj z głosowaniem na Krzysztofa, gdyby on wygrał lewicowi dostali by orgazmu z radości, a ja nie lubię jak lewactwo jest szczęśliwe

Przypominam, że lewica to PIS. A wątpię czy oni by się cieszyli z takiego wyniku.
Zgłoś
konto usunięte 2018-09-27, 9:07
Ja bym zagłosował na tę ostatnią panią profesor cambridge, bo dobra dupa z twarzy.
Zgłoś
stud3nt 2018-09-27, 9:45 6
Zgłoś
skywalker75 2018-09-27, 10:18
Trzeba głosować na przebierańca, żeby ośmieszyć to towarzystwo.
Zgłoś
Wiewór 2018-09-27, 10:23 2
Zgłoś
Slatojesos 2018-09-27, 10:40
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem