👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie róbcie niczego, bo karmicie to ścierwo. Czy krytyka czy poparcie karmi GW

janlew, Ach te twoje Ż__owskie teorie spiskowe.
Wszyscy w ambasadzie mamy z Ciebie ubaw.
Teraz wracając do tematu; Pozwólcie umrzeć gazecie wyborczej naturalną śmiercią.
Wszyscy w ambasadzie mamy z Ciebie ubaw.

Teraz wracając do tematu; Pozwólcie umrzeć gazecie wyborczej naturalną śmiercią.

@Cara_Al_Sol to są dane na temat wersji papierowej czy ogólnie ?
pytam, bo niedawno chwalili się dużym wzrostem sprzedaży dostępu do strony
pytam, bo niedawno chwalili się dużym wzrostem sprzedaży dostępu do strony

kickyourheadoff, Czytałem ostatnio na łamach money.pl
Oto ten artykuł: money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/zkdp-sprzedaz-dziennikow-gazeta...
Dodatkowo "RUCH" przestaje istnieć, więc... może być trudniej z nabyciem tej-wspaniałej-gazety.
Pozdrawiam.
Oto ten artykuł: money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/zkdp-sprzedaz-dziennikow-gazeta...
Dodatkowo "RUCH" przestaje istnieć, więc... może być trudniej z nabyciem tej-wspaniałej-gazety.
Pozdrawiam.

Wow... A co mnie to obchodzi? Naprawdę, nie macie większych problemów? Ano zapomniałem, tu 3/4 nie ma życia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie