📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

2xup
kompensujecie sobie kompleks niższości? laska pewnie pierwszy wyjazd na tor miała, a i tak miała jaja się tak rozpędzić. znam kobiety jeżdżące lepiej od mężczyzn, jest ich mniej to prawda, ale są również faceci którym tylko wydaje się, że są mistrzami kierownicy. pozdrawiam szeryfów i innych januszy.
kompensujecie sobie kompleks niższości? laska pewnie pierwszy wyjazd na tor miała, a i tak miała jaja się tak rozpędzić. znam kobiety jeżdżące lepiej od mężczyzn, jest ich mniej to prawda, ale są również faceci którym tylko wydaje się, że są mistrzami kierownicy. pozdrawiam szeryfów i innych januszy.

@up nano do dechy się mówi. a może wcisnęła oba pedały na raz? taka technika hamowania istnieje i pozwala skrócic drogę hamowania gdy się ją opanuje.

Kto mi powie, gdzie jest mój poprzedni komentarz, do którego się odniósł kevlarx? Jak to możliwe, że komentarz od tak znika po godzinie?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie