Bo to jest przez tą ich j🤬ą chęć pokazania, że nie są gorsze od mężczyzn! Samochodu dobrze prowadzić nie potrafi, ale wsiądzie do karta i będzie zap🤬lać po torze.
Ja nie mam problemu powiedzieć: nie potrafię tego i tego, więc raczej wolę nie próbować bo zrobię krzywdę komuś i sobie. Za ta babom w takich sytuacjach włącza się tryb: "potrzymaj mi piwo" a potem są filmiki jak lambadziary robią sobie krzywdę. To jest akurat ok, gorzej jak ucierpi ktoś postronny.
Ja nie mam problemu powiedzieć: nie potrafię tego i tego, więc raczej wolę nie próbować bo zrobię krzywdę komuś i sobie. Za ta babom w takich sytuacjach włącza się tryb: "potrzymaj mi piwo" a potem są filmiki jak lambadziary robią sobie krzywdę. To jest akurat ok, gorzej jak ucierpi ktoś postronny.
waloos napisał/a:
Bo to jest przez tą ich j🤬ą chęć pokazania, że nie są gorsze od mężczyzn! Samochodu dobrze prowadzić nie potrafi, ale wsiądzie do karta i będzie zap🤬lać po torze.
W tej sytuacji to był raczej naturalny odruch każdej kobiety w sytuacji zagrożenia na drodze, czyli "każdy pedał to hamulec".

2xup
kompensujecie sobie kompleks niższości? laska pewnie pierwszy wyjazd na tor miała, a i tak miała jaja się tak rozpędzić. znam kobiety jeżdżące lepiej od mężczyzn, jest ich mniej to prawda, ale są również faceci którym tylko wydaje się, że są mistrzami kierownicy. pozdrawiam szeryfów i innych januszy.
kompensujecie sobie kompleks niższości? laska pewnie pierwszy wyjazd na tor miała, a i tak miała jaja się tak rozpędzić. znam kobiety jeżdżące lepiej od mężczyzn, jest ich mniej to prawda, ale są również faceci którym tylko wydaje się, że są mistrzami kierownicy. pozdrawiam szeryfów i innych januszy.

@up nano do dechy się mówi. a może wcisnęła oba pedały na raz? taka technika hamowania istnieje i pozwala skrócic drogę hamowania gdy się ją opanuje.
No cóż. Jej nie pomogła.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.

wiem jedno , dostał srogą z🤬bę że nie uprzedził i to jest k🤬a jego właśnie wina
kevlarx napisał/a:
a i tak miała jaja się tak rozpędzić
Albo poj🤬a pedaly, albo jajecznice we lbie miala, a nie jaja.
Pierwszy raz na cos wsiadasz to ogarniasz sprzet.
Kto mi powie, gdzie jest mój poprzedni komentarz, do którego się odniósł kevlarx? Jak to możliwe, że komentarz od tak znika po godzinie?
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.

podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
K🤬a ale te j🤬e małe pop🤬laczki są naprawdę niebezpieczne k🤬a... kiedys jeździłem zna torze gdzie były k🤬a betonowe słupy j🤬e betonowe słupy na torze odgrodzone 2 c🤬jowymi oponkami zapewne z malucha. Gdzie taki gokaardzik potrafi się rozpedzić do około 60km gdyby ktokolwiek zap🤬lił w taki słup nawet w kasku byłby zgon na miejscu.