I ja wcale nie żartuję. Logitech K120 a na pw podam adres. Aby napisac komentarz musiałem podłączyć zapasową della.
Na przyszłość masz nauczkę aby uprzedzać

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

O ty fiutku! K🤬a akurat piłem jak to włączyłem i teraz wisisz mi nową klawiaturę!
I ja wcale nie żartuję. Logitech K120 a na pw podam adres. Aby napisac komentarz musiałem podłączyć zapasową della.
Na przyszłość masz nauczkę aby uprzedzać![]()
Tyle lat tutaj i nie wiesz, że jak jest "kobieta" w tytule to spodziewać się można niespodziewanego?

O ty fiutku! K🤬a akurat piłem jak to włączyłem i teraz wisisz mi nową klawiaturę!
A ja czytając ten komentarz spadłem z krzesła i rozj🤬em łapka. Teraz piszę z phona... Na pw podam adres i model

Logitech robi strasznie c🤬jowy sprzęt także podziękuj koledze, że się go pozbyłeś.
Mężczyzna bedzie miał teraz koszt.....
Blacharz będzie musiał teraz jej maskę wyklepać

A mogła bezpiecznie zostać w ,,swoim królestwie''
podpis użytkownika
Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.
A ja czytając ten komentarz spadłem z krzesła i rozj🤬em łapka. Teraz piszę z phona... Na pw podam adres i model![]()
Ja serio nie żartowałem. Zalałem klawiaturę sokiem jabłkowym i musiałem wziąć zapasową...

(a klawiatura K120 to jedna z najtańszych na rynku za ok 60zł)

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ja serio nie żartowałem. Zalałem klawiaturę sokiem jabłkowym i musiałem wziąć zapasową...![]()
(a klawiatura K120 to jedna z najtańszych na rynku za ok 60zł)
Obrazek
Tak bardzo nas to p🤬li, że dupa mnie zapiekła. Ja serio nie żartuję.
Tak bardzo nas to p🤬li, że dupa mnie zapiekła. Ja serio nie żartuję.
Mam dwie tubki maści na tę przypadłość. Wysłać ci jedną?

podpis użytkownika