Mąż przepuszczał wypłatę na tej maszynie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jedna z najmłodszych starych bab, jakie w życiu widziałem...
ale ma trudny pin, że łomem trzeba wbijać...
widzicie co alkohol zrobil z tej 6scio latki.
Alkohol szkodzi zdrowiu...w nadmiarze
Przecież to nie bankomat tylko jakaś gra typu jedno ręki bandyta
To nie żaden bankomat sieroty, tylko maszyna do gry, a facetka rozwala go, bo jej mąż hazardzista przewala na tym automacie wypłatę. Tytuł i opis szanowny autorze z d.....py wziąłeś.
Diomedes napisał/a:
To nie żaden bankomat sieroty, tylko maszyna do gry, a facetka rozwala go, bo jej mąż hazardzista przewala na tym automacie wypłatę. Tytuł i opis szanowny autorze z d.....py wziąłeś.
Nie było opisu a tytuł brzmi ,,Female Alcoholic Destroys ATM". Faktycznie to chyba jednak maszyna a nie bankomat, dzięki Beny za edycję!
Majątek szedł na automaty, a powinien na wódę dla żony
Na zdjęciu widać kawę
310 rubli to na nasze 17.63 reklama mnie urzekła
ona ma uzębienie jak z fortepianu: co drugi klawisz czarny.
te maszyny nie są FAIR tzn to ile razy kto wygra da się zmienić w każdej chwili ... każdego dnia w Krakowie 24h to utarg 4500zł na 5 maszynkach... KAŻDEGO DNIA to tylko średnia z tygodnia, ludzie są naiwni a na lapku wystarczy włączyć i monitorować ile debil wrzucił 20zł to czasem dają wygrać, bardzo rzadko jak 100zł wsadzi ;P
koszt maszyny = dwie wypłaty