...czyli religijne r🤬anie małp w dupę w Nigerii.
Kobieta utrzymuje, że jest opętana przez psa, a facet "uzdrawia ją" w imię Jezusa. Tak się bawią w kościołach w Afryce.
Aktorstwo jak w rodzimych
Trudnych sprawach czy innych
Pamiętnikach z wakacji.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe kiedy coś podobnego wyemituje tv TRWAM
To nie aktorstwo. Oni naprawdę w to wierzą. Podobne cyrki odstawiają protestanci, wyznawcy Młodej Ziemi w USA.
konto usunięte
2013-05-22, 17:29
Ciekawe ile hektarów pola bawełny dostanie za odegranie takiej roli?
2137K napisał/a:
Ciekawe ile hektarów pola bawełny dostanie za odegranie takiej roli?
Jak ma zbierać bawełnę to wszystkie
konto usunięte
2013-05-22, 19:17
Ja bym się poszczał ze śmiechu jak bym był w takim cyrku.
konto usunięte
2013-05-23, 11:57
Nawet nie wiecie jak poważna jet sprawa i jak wielu ludzi dotyka.. Ja jestem opętany moim koniem.
Na pewno dużo many poszło na te egzorcyzmy.
definicja chrzescijanstwa w czystej postaci:)
konto usunięte
2013-05-23, 12:04
Jaki kraj takie opętania...
konto usunięte
2013-05-23, 12:04
Miziou napisał/a:
ostatnio ten kawałek słyszałem jak miałem ze 14 lat, oczywiście nie wsłuchiwałem się w treść ale teraz jak patrze, to ma zajebisty przekaz!
mili panstwo. moze ktos madrzejszy mi powie. Jak to jest?
ktos jest opentany, wszystko jedno czy bez belzebuba czy przez psa. noi wiadomo opentanego miota jak szatan. Z tego co wiem to jezus jest wszedzie. on widzi tego miotajacego szatana ale sobie lata wszedzie do momentu az przyjdzie osoba z oprawnieniami ktora poruszy jezusa na tyle ze ten użyje mocy zordona aby uratowac ta beidna istote.
dobrze rozumuje? gdzie to jest haczyk ?