Cytując klasyka: Łódź k🤬a.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:33
Jakie wtargnięcie? Wygląda, że to audi albo się toczyło wolno albo hamowało a i tak w pieszego wjechało. Pewnie babie się pedały pomyliły
mazga50 napisał/a:
Z jednej strony miała pierwszeństwo, ale tu było wtargnięcie tuż przed samochodem. No i nic jasnego/odblaskowego na sobie...
Nie miala! Za to bylo wtargniecie. Pierwszenstwo masz dopiero jak wchodzisz. A kiedy wchodzisz? Jak nadepniesz stopa na pasy. Ale musisz to zrobic tak by kierownik widzial i mial czas zareagowac bez powodowania niebezpieczenstwa w ruchu. Czyli pani z🤬b weszla stanowczo zbyt pozno. Prosto pod kola. Dla mnie to sadistik porownywalny z innym rzucaniem sie pod kola, tylko kaudi jechalo za wolno. A baba w kaudi mogla jej przez chwile nie widziec bo schowala sie za slupkiem A i stad wyszlo co wyszlo.
Caanonierka napisał/a:
Centymetra krawężnika nie przestąpię,póki samochód nie stoi na 100%!Zaglądając na sąsiednie pasy!I jeszcze gestem dziękuję za zatrzymanie i umożliwienie mi bezpiecznego przejścia!Jestem kierowcą.
Mąż cie dobrze wyszkolił
Caanonierka napisał/a:
Centymetra krawężnika nie przestąpię,póki samochód nie stoi na 100%!Zaglądając na sąsiednie pasy!I jeszcze gestem dziękuję za zatrzymanie i umożliwienie mi bezpiecznego przejścia!Jestem kierowcą.
przez takie tępe dzidy jak Ty, ruch w miescie jest spowolniony bo stoimy 3x dlużej
Słusznie! Przecież na świecie jest przeludnienie, więc ktoś musi oddać życie, żeby inni mieli więcej miejsca.
Caanonierka napisał/a:
Ja podobnie tylko bez dziękowania.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie