Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2023-11-24, 7:31
Dobrze k🤬ie, która wtargnęła na pasy i powinna zwrócić z nawiązką koszty naprawy auta.
Zgłoś
hellmartin 2023-11-24, 8:59
Jakie wtargnięcie? Wygląda, że to audi albo się toczyło wolno albo hamowało a i tak w pieszego wjechało. Pewnie babie się pedały pomyliły
Zgłoś
k................8 2023-11-24, 9:10
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Dobrze k🤬ie, która wtargnęła na pasy i powinna zwrócić z nawiązką koszty naprawy auta.

No co ty, przecież dziura za kółkiem dostanie mandat za spowodowanie. J🤬e przepisy kaczora. Zamiast edukować pieszych to zaj🤬 im klapki na oczy.
Zgłoś
Krak 2023-11-24, 11:15 3
Nie ogląda sadistka, więc pod kołami znika
Zgłoś
KosmatyHui 2023-11-24, 13:10 2
mazga50 napisał/a:

Z jednej strony miała pierwszeństwo, ale tu było wtargnięcie tuż przed samochodem. No i nic jasnego/odblaskowego na sobie...

Nie miala! Za to bylo wtargniecie. Pierwszenstwo masz dopiero jak wchodzisz. A kiedy wchodzisz? Jak nadepniesz stopa na pasy. Ale musisz to zrobic tak by kierownik widzial i mial czas zareagowac bez powodowania niebezpieczenstwa w ruchu. Czyli pani zjeb weszla stanowczo zbyt pozno. Prosto pod kola. Dla mnie to sadistik porownywalny z innym rzucaniem sie pod kola, tylko kaudi jechalo za wolno. A baba w kaudi mogla jej przez chwile nie widziec bo schowala sie za slupkiem A i stad wyszlo co wyszlo.
Zgłoś
tigerqaz 2023-11-24, 15:12
Takie mamy prawo że...
Mamy obowiązek przepuścić pieszego, ale pieszy nie może wchodzić na przejście z telefonem.
Wyobraźcie sobie, że pieszy idący z telefonem zatrzymuje się przed wejściem na pasy a kierowca, zatrzymuje się żeby mu ustąpić. I tak stoją aż pieszy skończy rozmowę

A jak się takiego gadającego p🤬lnie na pasach, to mam rozumieć, że wina leży po stronie pieszego tak?
Bo jasnych przepisów w kodeksie na ten akurat temat nie znalazłem.
Kierowco !!!
Zawsze jak p🤬lniesz pieszego, powiedz policji, że rozmawiał przez telefon, a siłą odrzutu gdzieś go wyj🤬o

podpis użytkownika

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
dOpieca 2023-11-24, 15:46 1
Caanonierka napisał/a:

Centymetra krawężnika nie przestąpię,póki samochód nie stoi na 100%!Zaglądając na sąsiednie pasy!I jeszcze gestem dziękuję za zatrzymanie i umożliwienie mi bezpiecznego przejścia!Jestem kierowcą.

Mąż cie dobrze wyszkolił
Zgłoś
pyxun 2023-11-24, 17:07 1
Caanonierka napisał/a:

Centymetra krawężnika nie przestąpię,póki samochód nie stoi na 100%!Zaglądając na sąsiednie pasy!I jeszcze gestem dziękuję za zatrzymanie i umożliwienie mi bezpiecznego przejścia!Jestem kierowcą.

przez takie tępe dzidy jak Ty, ruch w miescie jest spowolniony bo stoimy 3x dlużej

podpis użytkownika

saska kępa
Zgłoś
Insugi 2023-11-24, 19:41
Głupia ślepa i ona winna i kierowca ślepy... Jedno i drugie wp🤬l i się nauczy na drugi raz
Zgłoś
nestorius 2023-11-24, 22:26
Słusznie! Przecież na świecie jest przeludnienie, więc ktoś musi oddać życie, żeby inni mieli więcej miejsca.
Zgłoś
aerone 2023-11-26, 4:19
O c🤬j, starcie tytanów, nie wiem która jest większym dzbanem. Nie wiem czy jakoś wyjątkowo zwracam na to uwagę na drodze, ale baby najczęściej włażą na przejścia w ogóle nie patrząc na boki. Tu widzimy przykład idealny
Zgłoś
muraaas 2023-11-28, 11:59
Caanonierka napisał/a:

Ja podobnie tylko bez dziękowania.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-12-02, 19:44 1
pyxun napisał/a:

przez takie tępe dzidy jak Ty, ruch w miescie jest spowolniony bo stoimy 3x dlużej

Raczej przez zjebów, którzy hamują jak poj🤬i bo ktoś wychodzi z klatki schodowej 50 metrów od przejścia.
Zgłoś