Cytując klasyka: Łódź k🤬a.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Centymetra krawężnika nie przestąpię,póki samochód nie stoi na 100%!Zaglądając na sąsiednie pasy!I jeszcze gestem dziękuję za zatrzymanie i umożliwienie mi bezpiecznego przejścia!Jestem kierowcą.
Pani, co pani przecież miałam pierwszeństwo na przejściu! A ja psze pani jestem w ciąży, więc to ja mam pierwszeństwo!
Niesamowite jak bezstrosko ludzie wchodzą sobie na pasy wierząc, że nowe przepisy same wyhamowują samochód przed przejściem dla pieszych. Obojętnie jaka aura czy pora dnia i czy wchodzi zza drzewa czy zza rogu budynku.
Tu akurat widoczność była dobra więc ewidentnie "kierownica" dała ciała ale piesza widząc, że auto nie zwalnia tez poszła lekkoduchem po bandzie.
Straszne są te bezmózgi piesze
Kobieta kobiecie kobietą...
Z jednej strony miała pierwszeństwo, ale tu było wtargnięcie tuż przed samochodem. No i nic jasnego/odblaskowego na sobie...
Popatrzcie na kobiety za kierownicą stojące w korku, dojeżdżające wolno do celu, mało która nie trzyma telefonu w łapie.
konto usunięte
2023-11-24, 6:32
Ciekawe czy się wyliże, jak ten pies dwa filmiki wyżej
Kobieta potrąciła kobietę w mieście kobietowym