Kobieta stara się powiesić jednak dochodzi do niej, że to nie jest dobry pomysł więc krzyczy o ratunek, by życia nie stracić na skutek tego czynu. Dokonanie ratunku ratuje jej życie bo się nie wiesza, tylko dynda sobie trochę jedząc dozę strachu.
Baba nawet wieszając sie nie może sie zdecydować.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
K🤬a i tu jeszcze jej się udało... Gorzej jakby skoczyła z wieżowca i w trakcie lotu zdanie zmieniła
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
To pewnie taki "performens", chciała zaimponować znajomym ale się nie udało.
Stwierdziła. Toż to mało hardowa śmierć. Zapisze się do gangu, w końcu up🤬lą mi łeb tępą maczetą. K🤬a jak pomyślę o tych lajkach i piwach pod filmem......
A jeszcze jak fantastico p🤬lnie opis na sadolu...
Pewnie popatrzyła na ilość likeów na lajwie z tego i "eee, not this time.".
Ciekawe ilu takich umiera w męczarniach a już nie mają siły się podtrzymywać? Współczesne wieszanie to c🤬j, bo kark pęka, dawniej rodzina czepiała się nóg konającego i ciągnęła w dół żeby krócej się męczył.
A c🤬j tam!
P🤬lę to wieszanie!
Niech sobie jeszcze niektórzy por🤬ają
T................a
2018-07-12, 13:08
Nawet p🤬da odwagi nie ma, żeby się powiesić. Właśnie odkryłem, że tacy to mnie jeszcze bardziej od samobójców wk🤬iają
zdun
2018-07-12, 13:29
nic tylko podejść z tyłu i zrobić jej fisting analny
p................s
2018-07-12, 14:34
Ktokolwiek czyta ten jego bełkot? Ja np. już dawno wyrobiłem sobie taki odruch, że jak widzę Jasia Fasolę, to podświadomie omijam następny blok tekstu.
@ToPrzeciezJa każdym takim wpisem i myślą pogarszasz swoją sytuację. "Módl" się aby nie by nie dane Ci zaznać piekła na ziemi(depresji np.) bo będzie ono 10x gorsze dzięki temu co mówisz, myślisz i czujesz teraz. Taki mały pr0tip, obyś nie musiał sobie o nim przypominać jak będzie za późno.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
zdun napisał/a:
nic tylko podejść z tyłu i zrobić jej fisting analny
Ja bym poczekał aby się podusiła i wtedy jazda....
s................s
2018-07-12, 21:07
tak włąsniem kobiety "popełniają samobójstwo" żeby ktoś je uratował co za załosna płeć