Ciuchy kobiety wkręcone w schody ruchome powodują jej wciągnięcie w górę, gdzie spanikowana ratowana jest innym człowiekiem. Jej twarz wyraża wiele emocji, z czego dominujące jest przerażenie i niemoc.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:21
🔥
Chłopcy będą chłopcami
- teraz popularne
@Up o tym wie Europejczyk. Oni pewnie myślą, że to dam Allah wprawia w ruch schody, żeby się wiernym nogi nie męczyły.
dimsim napisał/a:
tym chwytem mogli wyrządzić więcej szkód dzieciakowi
Ale peierdolisz farmazony. Zapewne jeśli doszło by do upadku z samej góry to nic by jej się nie stało?
Koleś wykonał mega robotę, i myślę że dziewczyna powinna zawdzięczać mu że nadal żyje
Aż przypomniał się koszmar dzieciństwa. Co będzie jak moja rozwiązana sznurówka zostanie na końcu schodów przez nie wciągnięta. Czy urwie mi nogę?
Na szczęście nigdy nie byłem takim ryzykantem za dzieciaka i dzięki temu nadal mam obie nogi. W przeciwnym razie już dawno wylądowałbym pewnie na hardzie.
Na szczęście nigdy nie byłem takim ryzykantem za dzieciaka i dzięki temu nadal mam obie nogi. W przeciwnym razie już dawno wylądowałbym pewnie na hardzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie