Ciuchy kobiety wkręcone w schody ruchome powodują jej wciągnięcie w górę, gdzie spanikowana ratowana jest innym człowiekiem. Jej twarz wyraża wiele emocji, z czego dominujące jest przerażenie i niemoc.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale patrzcie na to j🤬e pustactwo, bo ja k🤬a nie wierze ze ludzie to takie lemingi.
Gosciu (p🤬da j🤬a) zamiast wbiec na schody - to sie k🤬a gapi jak j🤬a ciota.
C🤬ta (p🤬da j🤬a) biegnie na pomoc ze smartfonem w lapach, i za c🤬ja go nie wypuszcza z rak.
Swiat sie konczy.
Kolejny filmik z ruchomymi schodami w roli głównej.
Do niedawna nie czułem "dreszczyku emocji" wchodząc na to gówno.
Cytując klasyka - "Sadol uczy, sadol bawi..."
tym chwytem mogli wyrządzić więcej szkód dzieciakowi
konto usunięte
2017-10-24, 15:30
sanon napisał/a:
Ale patrzcie na to j🤬e pustactwo, bo ja k🤬a nie wierze ze ludzie to takie lemingi.
Gosciu (p🤬da j🤬a) zamiast wbiec na schody - to sie k🤬a gapi jak j🤬a ciota.
C🤬ta (p🤬da j🤬a) biegnie na pomoc ze smartfonem w lapach, i za c🤬ja go nie wypuszcza z rak.
Swiat sie konczy.
Chrzanisz! Cała ta c🤬ta rodzina trzyma w łapach smartfony! A gościu spoku, nie będzie się brudził! Zresztą c🤬j wie, czy dotykanie nawet w takiej sytuacji laski nie spowoduje maczetowego odwetu!
konto usunięte
2017-10-24, 16:42
ten z wąsami stoi k🤬a u nie dowierza jakbym takiemu przyp🤬olił to wtedy by się otrząsnął pedał zaj🤬y
konto usunięte
2017-10-24, 16:44
piwo dla typa co jej nie pozwolil spasc
K🤬a, ale to są debile... Ruchome schody mają na końcach przyciski do awaryjnego zatrzymania...
konto usunięte
2017-10-24, 17:53
@Up o tym wie Europejczyk. Oni pewnie myślą, że to dam Allah wprawia w ruch schody, żeby się wiernym nogi nie męczyły.
konto usunięte
2017-10-24, 19:27
dimsim napisał/a:
tym chwytem mogli wyrządzić więcej szkód dzieciakowi
Ale peierdolisz farmazony. Zapewne jeśli doszło by do upadku z samej góry to nic by jej się nie stało?
Koleś wykonał mega robotę, i myślę że dziewczyna powinna zawdzięczać mu że nadal żyje
Aż przypomniał się koszmar dzieciństwa. Co będzie jak moja rozwiązana sznurówka zostanie na końcu schodów przez nie wciągnięta. Czy urwie mi nogę?
Na szczęście nigdy nie byłem takim ryzykantem za dzieciaka i dzięki temu nadal mam obie nogi. W przeciwnym razie już dawno wylądowałbym pewnie na hardzie.
Kobieta? Dziewczynka jeszcze...
Z reguły wiem że muslimom się nie pomaga.
DZIĘKUJE DOBRANOC