👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kto to ocenzurował
niech spłonie
niech spłonie
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec

sexylosers.com/strips.html tu macie resztę mam nadzieje że angielski nie będzie za trudny
zdziwiłbym się gdyby to nie był sadistic, a tak to dobry materiał
@żułw
@Kaskaderdx10
A co? Tak was boli niezobaczenie rysowanych cycuszków? Pewnie prawdziwych nie widzieli
@Kaskaderdx10
A co? Tak was boli niezobaczenie rysowanych cycuszków? Pewnie prawdziwych nie widzieli

Eustachy6 napisał/a:
widziałem mojej starej@żułw
@Kaskaderdx10
A co? Tak was boli niezobaczenie rysowanych cycuszków? Pewnie prawdziwych nie widzieli![]()
nic specjalnego
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec
Jak wypada na prawdziwy sadistic, po tekście "kiedyś byłam facetem" powinien się pojawić ponownie pierwszy obrazek.

Panowie, zawsze miejcie przy sobie gumki, są kobiety, które łapią na dziecko ustawionych mężczyzn, by zostać ich utrzymankami.

DarthSatanus napisał/a:
jak dobrze że ja nie jestem ustawionyPanowie, zawsze miejcie przy sobie gumki, są kobiety, które łapią na dziecko ustawionych mężczyzn, by zostać ich utrzymankami.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie