👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oglądam... myślę "przecież to facet, skąd pomysł, że to może być kobieta?"
Po 10 sekundach zauważam stanik :O
Po 10 sekundach zauważam stanik :O

Stara dobra niemka o co wam chodzi? po godzinach pewnie sra na klate i obciaga koniowi... taki urok niemek
taki sport... kobiety zwiększają masę i muskulaturę maksymalnie bo to się liczy w tych zawodach, niestety, żeby to osiągnąć biorą różne specyfiki hormonalne (taaak nie wypisze wszystkich bo skutki dawki są przeróżne, temat rzeka) jak chcecie ładne panie to do konkursu bikini i fitnessu
a tak wygląda MS O.:

a tak wygląda MS O.:

Spece tam wyżej, jak Einsteiny doszliście do tego, że to Niemka?
PS. Chciałbym zobaczyć tego, kto z nią sypia

PS. Chciałbym zobaczyć tego, kto z nią sypia

Jak bardzo trzeba być zdesperowanym, żeby dać sobie obciąć penisa, za wygraną w zawodach...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie