Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
lysout 2017-04-13, 13:27 12
"Kobieta jest potrzebna więcej jak rower" - i za to hasło warto oglądać 'Chłopaków do wzięcia"
Zgłoś
nowynick 2017-04-13, 13:54 35
lysout napisał/a:

"Kobieta jest potrzebna więcej jak rower" - i za to hasło warto oglądać 'Chłopaków do wzięcia"

nie warto
Zgłoś
lysout 2017-04-13, 13:56 2
nowynick napisał/a:

nie warto

O gustach się nie dyskutuje
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-13, 14:39 59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-13, 14:50 23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nowynick 2017-04-13, 15:24
Zgłoś
lysout 2017-04-13, 15:31 3
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-13, 16:16
Zgłoś
Gebofon 2017-04-13, 16:29
Siedzę u ginekologa, moja stara weszła na wizytę a ja wśród babek odpaliłem tego asa Już mnie nienawidzą
Zgłoś
Judasz_Iskariota 2017-04-13, 16:44
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-13, 16:46 2
Gebofon napisał/a:

Siedzę u ginekologa, moja stara weszła na wizytę a ja wśród babek odpaliłem tego asa Już mnie nienawidzą

Wytłumacz im, że o gustach sie nie dyskutuje.
Jak Ci przyznają rację to nie neguj
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-13, 17:55
Zgłoś
lysout 2017-04-13, 21:03
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-13, 21:23 9
lysout napisał/a:

Dobra - co proponujesz w Tv frajerze?

a kto normalny oglada tv w tych czasach?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem