👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każda kobieta ma cenę ;P im zależy tylko na wygodnym życiu dlatego jako jaskiniowcy zapieprzaliśmy walczyć o żarcie a one z dzieciakami...
Asuritta napisał/a:
Każda kobieta ma cenę
Tobie gdyby Bezos zaproponował trochę kasy to tez byś mu popuścił szpary
Sprawa jest prosta masz/miałeś dziewczynę która Cię kroi na kasę? Widać taką sobie wybrałeś bo jesteś frajerem
O proszę, a jak mówiłem mojej wczoraj, że musiałem na szybko drobne przeliczyć to nie uwierzyła...
Z tą kasą to jest przesada ... lecą na przystojniaków, status i kasę (od tego ruchu LMS look money status). Z tą kasą to jest mit że jakbym miał kase to by na mnie leciały jak na młodego Brada Pitta ... jakby brad pitt miał podarte portki i tylko klapki to wam gwarantuje że pierwsza lepsza zabrałąby go do domu i nie musiałby nic płacic ... taki lajf
Stereotyp o kobietach, które można kupić drogimi prezentami i kosztownymi wycieczkami, uważam za bardzo krzywdzący. Większość z nich można kupić znacznie taniej.

Czy mi się wydaje, czy tam faktycznie widać przez chwilę pindora?
pro_avenger napisał/a:
Czy mi się wydaje, czy tam faktycznie widać przez chwilę pindora?
każdy widzi to co chce widzieć
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie