W Siłach Powietrznych jest 17 kobiet wśród personelu latającego. Ale ta "pilotka" wykonując loty na MiG-29 przeciera szlak dla innych. I robi to bardzo dobrze! Reportaż o ppor. Katarzynie Tomiak z 22.Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku. Autor: Marta Buchla.
Niestety Dzień Dobry TVN...
Osobiście jestem dumny z tej Pani. Pokazała, że kobieta też może wyjść z kuchni

i wykonywać prawdziwie męski zawód. Myślę że ta kobieta ma dużo większe jaja niż wielu pederastów w rurkach... pedro dżondro ma chore k🤬s ma po sam pas. Życzę jej powodzenia
Uwaga brak cycków!!!
podpis użytkownika
Szacunek jest jak wp🤬l, jeśli zasłużyłeś nie musisz o niego prosić
Biedny Mig
Kobieta i siła powietrzna? Mnie się to tylko z odkurzaczem kojarzy.
Konto usunięte
2013-10-19, 14:03
Jakie samoloty tacy piloci
Cytat:
Uwaga brak cycków!!!
to co ja tu k🤬a mam oglądać?
podpis użytkownika
..:: trening czyni mistrza ::..
Do lotnictwa to jeszcze kobieta się nada ale nie wyobrażam sobie jakby taka baba musiała wynosić z walki 90kg rannego żołnierza
Z samochodami mają problemy a co dopiero z samolotami...
Konto usunięte
2013-10-19, 14:23
Może reportaż jest interesujący ale przed włączeniem tego wideo powstrzymał mnie znaczek w dolnym lewym rogu okienka
Konto usunięte
2013-10-19, 14:43
przynajmniej nie musi parkować
Ja rozumiem to tak. Baba w wojsku gdzieś na misji to przej🤬e. Bo w razie jakiegoś ostrzału facet, faceta potrafi zostawić rannego takiego dla którego nie widać szans ratunku. A jak baba będzie w takiej sytuacji to faceci desperacko będą chcieli ją ratować co jest u nas tak w genach zaprogramowane, ze mamy chronić kobiety. Przez co narażamy resztę oddziału naszym heroizmem.
Dostanie niebawem kurs do Moskwy i Dreamlinera do pilotowania.
Antek Policmajster już zaciera ręce i szykuje brzozę i skajpaja do telekonferencji z "nauk-OWCAMI"
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Konto usunięte
2013-10-19, 15:33
ej, fajna dupa

a z komentarzy wnioskuje, że w realu byscie się jej bali

tępe c🤬y z was, a jak nie to pokażcie swoje filmiki jak latacie migami lub f16
ja p🤬le, kto tu wrzuca tvn i daje za to piwa -.-
do miga w kokpicie powinna byc chociaz zamontowana przenosna kuchenka gazowa zeby niezapomniala skad pochodzi ;]
Konto usunięte
2013-10-19, 17:39
Kobieta nie powinna być w wojsku :/