👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Prawda jest taka że nie każdy powinien mieć prawko bo nie każdy jest na tyle rozgarnięty, ta pani ewidentnie nadaje się tylko do r🤬ania.

robertico napisał/a:
@up
A prawda jest taka że masz ból dupy.
prawda jest taka że jesteś kobietą

No tak - pomyślała - samochód się przemieścił tak samo jak pralka jak mi ostatnio wirowała...
Prawda jest taka , że jeżeli ktoś używa pojęcia " prawko " , to znaczy że ma umysł 16 latka i też prawa jazdy nie powinien posiadać .

Lukasz2525 napisał/a:
Prawda jest taka , że jeżeli ktoś używa pojęcia " prawko " , to znaczy że ma umysł 16 latka i też prawa jazdy nie powinien posiadać .
Prawda jest taka, że nie wiesz co to jest skrót myślowy i nie wiesz jak stawiać przecinek, cudzysłów i kropkę.
I dokładnie takie sytuacje potwierdzają założenie , że kobieta nie powinna wychodzić z kuchni .

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie