Tempa dzida mogła jeszcze k🤬a słuchawki założyć i okulary przeciwsłoneczne.

Kobiety... Dobrze że przyspieszyła krok, bo by się nic nie stało.
Wina kierowcy busa niestety. Co nie zmienia faktu, że dzida faktycznie strasznie tępa - wyp🤬alać tak zza samochodu bez rozejrzenia się z telefonikiem przy uchu to jak w rosyjskiej ruletce - a c🤬j może się uda.
@up
No wina kierowcy busa ale nie zmienia to faktu, że jakbym ja był na miejscu przechodnia to k🤬a wolałbym się rozejrzeć jak pan bóg przykazał i przepuścić 2 tony metalu niż iść pod koła.
Taki k🤬a instynkt przetrwania.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
No wina kierowcy busa ale nie zmienia to faktu, że jakbym ja był na miejscu przechodnia to k🤬a wolałbym się rozejrzeć jak pan bóg przykazał i przepuścić 2 tony metalu niż iść pod koła.
Taki k🤬a instynkt przetrwania.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Dlatego przy przejściu podczas prowadzenia auta trzeba zachować szczególną ostrożność
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
podpis użytkownika
Znak Orła potęgi symbol prowadzi nasMieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
jak to miło popatrzeć że ktoś kto przechodzi po pasach łamie przepisy

No i standardowe zachowanie osobników z dziurą między nogami.
Widzi samochód i zamiast się zatrzymać, to przyspiesza i pod niego wbiega.
Ja wiem, że kierowca busa zj🤬, bo nie zachował ostrożności, no ale takie zachowania zawsze mnie rozp🤬alają.
Widzi samochód i zamiast się zatrzymać, to przyspiesza i pod niego wbiega.
Ja wiem, że kierowca busa zj🤬, bo nie zachował ostrożności, no ale takie zachowania zawsze mnie rozp🤬alają.
Typowa "kura domowa"... czemu mają takie określenie
Spotkaliście kiedyś jadąc autem przez jakąś wioskę kurę dziobiącą robaczki na poboczu jezdni?? Każdy kierowca musiał mieć tak chociaż raz... Jak jej domek jest po drugiej stronie ulicy, i ta biedna kura poczuje zagrożenie, to sp🤬ala na przepadło do domku przez ulicę... bum... i rosołek gwarantowany... tu jest to samo - zadziałał instynkt - w domu bezpiecznie, sp🤬alam... dlatego przyspieszyła

podpis użytkownika
Aut vincere, aut mori.
Tutaj to nawet ciężko powiedzieć, że to bus ją potrącił. Przecież to ona wlazła w busa