Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:28
Witam
Sytuacja z dzisiaj. Wracałem z Zielonej Góry i na krajowej 3 między Nową Solą a Nowym Miasteczkiem byłem świadkiem manewru wyprzedzania w wykonaniu niezbyt rozgarniętej kobiety, która wiozła ze sobą 2 pasażerów. Nie doszło do wypadku tylko i wyłącznie dzięki przytomności dwóch kierowców jadących z naprzeciwka (mężczyzn na szczęście).
Mój samochód kilkanaście lat temu po wyjechaniu z fabryki miał 136 koni (BMW e46) a spokojnie zdążyłbym wyprzedzić i ją i tira przed nadjechaniem busa (na filmie widać jak zaczynam ją wyprzedzać ale lusterka widocznie nie są jej potrzebne). Na zakończenie nieco ją przyhamowałem co bardzo nie spodobało się jej pasażerowi, który chwilę wcześniej mógł stracić życie.
Numery blach to FZG 51TL powiat żagański. Zastanawiam się czy wysłać to na policję, w sumie mogła niewinną osobę pozbawić życia.
Zgłoś
Fiestas 2014-03-01, 11:36
Jeździłem taką astrą, x17dtl o ile dobrze pamiętam. 0-100 w 18 sekund.
Zgłoś
woofer51 2014-03-01, 12:04 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~PowerBoBass 2014-03-01, 12:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 13:06
Czy mi się wydaje, czy zepchnąłeś ją do rowu ? Brawo !
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 13:14 3
MihauIC napisał/a:

Traf na mnie pedale a będzie materiał na harda

Materiał na harda to twój tępy ryj.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 13:42
Na tym odcinku to standard. Kto jechał chociaż raz to wie, co się tam dzieje. Dobrze, że budują (chociaż ciągle za wolno) S3, będzie bezpieczniej.
A taka moja obserwacja. Powinno się całkowicie zakazać wyjazdu poza województwo samochodom z rejestracją F na początku. Zrobić rogatki, i jeżeli chcesz jechać dalej, to przesiadasz się na PKS. Jak nie wierzycie, to zapytajcie się osób ze Szczecina, Poznania lub Wrocławia jak jeżdżą lubuscy kierowcy. Bardzo często jeżdżę po Szczecinie, więc co nieco wiem.
Pozdrawiam - mieszkaniec Gorzowa
Zgłoś
Puszale 2014-03-01, 13:43
A czemu ten tir jedzie tyłem?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 14:30 1
Taki mały PRO-tip na przyszłość. Skieruj kamerkę lekko w dół, by bardziej łapała Ci maskę, bo tak jak masz teraz przesłona dostosowała się do nieba, przez to na drodze wszystko jest czarne, a niebo niebieściutkie.
Zgłoś
TheMozg01 2014-03-01, 15:07
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 16:20
PatrolZG napisał/a:

Materiał na harda to twój tępy ryj.

Twoja stara już tam była złamasie
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 17:39
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-02, 8:14 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem