trzeba bylo szybciej zap🤬lac. na pasach pare metrow wczesniej nawet nie zyczyl przyhamowac. nie szkoda mi obu.
Dzwoń na policję frajerze
trzeba bylo szybciej zap🤬lac. na pasach pare metrow wczesniej nawet nie zyczyl przyhamowac. nie szkoda mi obu.
Jakiś ty mądry i elokwentny… to wytłumacz jeszcze końcówkę filmu, wsteczny i gong, bo tylko do motop🤬deczki się przyj🤬eś. Jak widać masz ograniczone pole widzenia.
Końcówka mnie zaskoczyła. Chyba nie da się w tym żadnej logiki znaleźć.
Czyli wiedziałeś że będzie baba za kierownicą i jeszcze coś cię zaskoczyło? Prawko od niedawna? Bo że mądrości życiowej brak to już wiem.
Czyli wiedziałeś że będzie baba za kierownicą i jeszcze coś cię zaskoczyło? Prawko od niedawna? Bo że mądrości życiowej brak to już wiem.
A skąd wiesz? Rozwiń myśl.

J🤬e pustaki... Baba to baba, jedyne urządzenia jakie powinna obsługiwać to: zmywak kuchenny, łopata, grabie do ogrodu, ścierka do naczyń wycierania, no może i jeszcze kran. A już na 100% nie powinno być dozwolone poruszanie się po drogach publicznych bez nadzoru, włączając drogi bubliczne w domu publicznym. Finito.
Już nawet arabowie zezwolili im na obsługiwanie pojazdów mechanicznych. A Ty chcesz nas uwsteczniać...
Już nawet arabowie zezwolili im na obsługiwanie pojazdów mechanicznych. A Ty chcesz nas uwsteczniać...
Same się uwsteczniacie i finito. To tak jak cz🤬chy: technologia od białego człowieka doszła a cz🤬chy nie doszły do bycia białym człowiekiem. Czasem się któryś zdarzy, tzw: "czarny człowiek", ale 99% to zwykłe ciemne małpy z ciemnym rozumem cz🤬cha myślącego w stylu Kalego. Przykro mi jeśli jesteś ogarniętą babką i cię to dotknęło, bez urazy. Wstaw fajnego posta to ci piwo postawię jako zadość uczynienie.

One JUŻ dawno wyprzedziły samców.
Gdyby nie było kobiet na świecie, gówno byś zdziałał i nadal jeździł na obiady do mamusi.