👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

przysiaglbym ze chciala wlaczyc sie do ruchu, ale auto jej nie zgaslo, wiec sam juz nie wiem...
@tomek1973
Jak masz 2 pasy ruchu i jest przewężenie na jednym z nich, to nie jest cwaniakowanem dojechać do końca pasem kończącym się i na zakładkę wjechać na czynny pas. To się nazywa optymalne wykorzystanie jezdni, gdyby równo się 2 pasy obciążyło to korek był by mniejszy i sprawiedliwy. A że ludzie to matoły i uważają takie coś za cwaniactwo to już inna bajka.
Jak masz 2 pasy ruchu i jest przewężenie na jednym z nich, to nie jest cwaniakowanem dojechać do końca pasem kończącym się i na zakładkę wjechać na czynny pas. To się nazywa optymalne wykorzystanie jezdni, gdyby równo się 2 pasy obciążyło to korek był by mniejszy i sprawiedliwy. A że ludzie to matoły i uważają takie coś za cwaniactwo to już inna bajka.
Pabloos napisał/a:
@tomek1973
No i właśnie to dojeżdżanie do końca pasa jest błędem...
Wystarczy przejechać się trasą Warszawa-Katowice tam co chwilę są takie utrudnienia i przez matołów którzy jechali do końca pasa który się kończy i wciskają się na siłę są korki (i są uradowani bo wyprzedzili 7 samochodów), widząc znak o przeniesieniu ruchu na drugi pas powinno się go zmieniać (w dogodnych momentach) jak najszybciej.

zagubiona kobieta która nie może odnaleźć drogi do kuchni tyle na ten temat
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie