Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Kobieta za kółkiem na drodze ekspresowej
konto usunięte • 2016-09-12, 2:00
Polskie drogi takie piękne
60-latka z fantazją ponoć przejechała 40 kilometrów S3 pod prąd zap🤬lając po swoim prawym (czyli de facto lewym pasie dla wyprzedzających) po drodze ekspresowej z ograniczeniem do 120.
Jakimś cudem trafiła na policję, która zdążyła tuż przed zjazdem zawrócić i dogonić mistrzynię kierownicy.
Wedle opisu świadków zdarzenia, po zatrzymaniu przez policję była szczerze zaskoczona całą sytuacją i zgłosiła zagrożenie... ze strony kierowców, którzy jechali z naprzeciwka i "wyprzedzali na czołówkę na jej pasie". Policjanci ponoć nie dyskutowali, nie tłumaczyli, tylko zabrali kobiecinie prawo jazdy.

Film ma kilka dni, przeszukiwałem forum dobrą chwilę, nie znalazłem, ale jak było wcześniej, to do pieca.
Zgłoś
igorektgk 2016-09-12, 2:16 19
Zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych na około 10 lat za takie coś moim zdaniem się należy.
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-12, 2:45 11
No to już przesada. Jak można być tak nieogarniętym, narażając ludzi na niebezpieczeństwo
Zgłoś
uho82 2016-09-12, 6:17 6
Nie ważne ile ma lat. Kobieta i wszystko jasne.
Zgłoś
mygyry 2016-09-12, 8:21 61
deliriumpermanent napisał/a:

Policjanci ponoć nie dyskutowali, nie tłumaczyli, tylko zabrali kobiecinie prawo jazdy.

Powinni ją zastrzelić, bez tłumaczenia
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2016-09-12, 8:25 4
mygyry napisał/a:

Powinni ją zastrzelić, bez tłumaczenia

oj ma baba 60 lat, pewnie sąd zabierze uprawnienia (bo sporządzą wniosek o ukaranie) na 3 lata
Zgłoś
kaktus83 2016-09-12, 8:37 24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2016-09-12, 9:15 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sirapacz 2016-09-12, 9:19 2
@uho82 Zebyś się nie zdziwił. Znam kobiety które bardzo dobrze prowadzą faceci mogliby się od nich uczyć. Jeśli prowadzi jakikolwiek facet to mam pazury wbite w tapicerkę i drzwi. Jak któraś z wymienionych kobiet to mogę sobie spokojnie spać w samochodzie i mam pewność, że obudzę się w czasie jazdy a nie na OIOM.
Z drugiej strony znam osobę która o dziwo nie spowodowała nigdy żadnego wypadku ze swojej winy (poza wypadnięciem do rowu na bardzo śliskiej drodze - uciekając przed TIR) ale przed wejściem do samochodu należy uregulować wszystkie swoje sprawy z testamentem i papierami. Nie potrafi parkować tyłem (jechać zresztą też nie).

Tak więc nie generalizuj. Sporo jest i tych i tych. Faceta jadącego pod prąd widziałeś? Widziałeś. Upośledzeni są wszędzie:)
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-12, 9:22 5
Chyba już powoli rozumiem czemu allahy akbary nie pozwalają kobietom prowadzić aut.
Zgłoś
666trololo666 2016-09-12, 9:33 10
sirapacz napisał/a:

Znam kobiety które bardzo dobrze prowadzą faceci mogliby się od nich uczyć.

Dowód anegdotyczny przeciw statystyce?
Zgłoś
nowynick 2016-09-12, 9:54 3
Zgłoś
mam_kompa 2016-09-12, 9:55 2
mówią, że kobieta za kierownicą myśli dupą, ale nie będę uogólniać.
natomiast wydaje mi się, że ona z kimś jedzie. tej osobie też zabrać uprawnienia jeśli ma.
Zgłoś
SpirytusSalicylowy 2016-09-12, 9:59 1
Zgłoś
Paw_Kosmosu 2016-09-12, 10:02 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem