kuźwa dlaczego zawsze adres tej stronki czytam orgazm.net

podpis użytkownika
blablabla tekst podpisu
nie ma nic bardziej przej🤬ego jak bycie więźniem własnego mózgu.
,
,
,
,
,
,
a przepraszam zawsze można było urodzić się czarnym albo cyganem
,
,
,
,
,
,
a przepraszam zawsze można było urodzić się czarnym albo cyganem
podpis użytkownika
Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
Ja ostatnio widziałem typa grzebiącego w śmietniku i mówiącego "7 groszy oddaję, bo byłem winny". Oscar z ulicy Sezamkowej się nie p🤬li z dłużnikami.
podpis użytkownika
,,Jeden Ciganen essen die Kupen. Jeden Ciganen trinkt die Schweinsteiger und Ballack. Jeden Ciganen wohnt in die Chlewen"
połazicie po UK to zobaczycie więcej takich pojebów, a jak odwiedzicie NewYork to dopiero wyskoczycie z sandałów z wrażenia
Przynajmniej ma znajomych, nie to co wy

podpis użytkownika
Pedicabo ego vos et irrumabo
Do ostatniego momentu miałem nadzieję, że jednak coś ją potrąci... a tu nic
R🤬anie ręki jest OK, ale rozmowa z nią to już schizofrenia... Shame on you!
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Śmichy - chichy, ale to musi być przej🤬e byc chorym na cos takiego
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!
@up
po tej ustawce Ci szkoda?
fejk jak c🤬j, albo zaj🤬 jakiegoś dropsa halucyno-psychodelicznego, ale za spokojnie się zachowuje jak na fazę którą odp🤬la, więc dragi odpadają.
Schizofrenicy też się tak nie zachowują, k🤬a to nie wariaci z kreskówek że nap🤬lają ze swoją ręką.
Dobry...ba, dobry...zajebisty, minutowy materiał mam z osobą chorą psychicznie, niestety nie jestem przekonany do końca by go wrzucać, wam pojebom:>
po tej ustawce Ci szkoda?
fejk jak c🤬j, albo zaj🤬 jakiegoś dropsa halucyno-psychodelicznego, ale za spokojnie się zachowuje jak na fazę którą odp🤬la, więc dragi odpadają.
Schizofrenicy też się tak nie zachowują, k🤬a to nie wariaci z kreskówek że nap🤬lają ze swoją ręką.
Dobry...ba, dobry...zajebisty, minutowy materiał mam z osobą chorą psychicznie, niestety nie jestem przekonany do końca by go wrzucać, wam pojebom:>
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie