👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Imm napisał/a:
Ten sam koleś
![]()
tym razem z manierami i kulturą
kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa.....
a ja jestem ciekaw a propo tego flimu w komentarzu @Imm'a , o czym to oni mogli rozmawiać przy kolacji jaką razem spędzili. Gościu musiał jej niezłego kitu nawciskać, bo raczej o tym że na codzień składa meble to by jej nie powiedział. Więc laska wcale nie musiała być tępa. Myślała, że trafiła na zacnego gościa, w dodatku z kasa na koncie, a tu ściemniacz, a tego już nie wyczaiła. W sumie to mi jej szkoda.
Ja widze morał z tego taki, że na motocykl idzie wszystko wyrwać
hehe

Nabs napisał/a:
wróciła po roku czasu
@Up
Cofasz się też w tył i oglądasz naocznie? Eh...

Czy nikt z waz nie zauważył, że te dwa filmiki to tak naprawdę reklamy wypożyczalni samochodów 0012.com.ua
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie