Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
KremufkowyPotwor 2025-03-22, 12:17
Worki na spermę
Zgłoś
Sramnawas 2025-03-22, 19:00
Preyman napisał/a:

To jakiś fake, w rzeczywistości nie można być aż.tak głupim

Można co dzień się na miescie widzi co ameby odwalają ostatni babka w Otwocku na myjni otworzyła maskę i karcherem zaczęła myć silnik .można tak zrobić ale nie leje się tam gdzie jest skrzynka z bezpiecznikami ani sterowniki komp ,tylko korpus silnika i auto musi pracować a ona na zgaszonym silniku i właśnie po skrzynce poleciła i już nie odpaliła hahaha
Zgłoś
Natel 2025-03-22, 23:22 1
Głupie szmaty
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-03-22, 23:42
nowynick napisał/a:

No dobra tylko czy tych dwóch gości naprawdę nie mogło im pomóc? może by z wdzięczności opędzlowały fachowo c🤬ja, kto wie?

Po c🤬j mieliby by pomagać silnym i niezależnym kobietom?
Baby przez te swoje równouprawnienie, parytety są głupsze niż choćby ćwierć wieku temu.
Zgłoś
Testoviron123456 2025-03-23, 1:06
Nie wiem czy tylko ja mam takie szczescie ale na stacji co kilka tankowań zawsz ejakas baba przybiegnie z płaczem żebym jej pomógł bo ona nie wie jakiego Disla wlać albol jak otworzyć klapke od wlewu . o gazie już nie wspominając , nawet nie cche mysleć co maja z tymi babami ludzie pacujacy na stacji ( ludzie czyli biali mężczyźni0 bo baby i inne to pewnie takie same jak te tutaj
Zgłoś
Qdłaty 2025-03-23, 9:21
Fejk jak c🤬j
Zgłoś
CanesVenatici 2025-03-23, 11:21 1
Pitupitu napisał/a:

Takie to nawet strach wyr🤬ac
Przy robieniu loda mogła by odgryźć

mój sąsiad taka babę miał to nic jak wyjeżdżała z garażu upitoliła drzwi i zdradziła go ze szwagrem
Zgłoś
Machut01 2025-03-23, 12:23
@Preyman: Widzialem ma własne oczy jak gościu kombinował z wężem, bo wlew miał po drugiej stronie. O tym, ze ludzie nie potrafią płacić kartą przy dystrybutorze nawet nie wspomnę
Zgłoś
mandaryniak 2025-03-24, 7:59
Jebie fejkiem

podpis użytkownika

bla bla bla ...wina tuska
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-24, 9:38
Kogoś czeka sporo obciągania w ramach przeprosin za uszkodzenie fury
Zgłoś
Atlasss 2025-03-24, 11:43 1
Pitupitu napisał/a:

Takie to nawet strach wyr🤬ac