👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Preyman napisał/a:
To jakiś fake, w rzeczywistości nie można być aż.tak głupim
Można co dzień się na miescie widzi co ameby odwalają ostatni babka w Otwocku na myjni otworzyła maskę i karcherem zaczęła myć silnik .można tak zrobić ale nie leje się tam gdzie jest skrzynka z bezpiecznikami ani sterowniki komp ,tylko korpus silnika i auto musi pracować a ona na zgaszonym silniku i właśnie po skrzynce poleciła i już nie odpaliła hahaha
Nie wiem czy tylko ja mam takie szczescie ale na stacji co kilka tankowań zawsz ejakas baba przybiegnie z płaczem żebym jej pomógł bo ona nie wie jakiego Disla wlać albol jak otworzyć klapke od wlewu . o gazie już nie wspominając , nawet nie cche mysleć co maja z tymi babami ludzie pacujacy na stacji ( ludzie czyli biali mężczyźni0 bo baby i inne to pewnie takie same jak te tutaj
Pitupitu napisał/a:
Takie to nawet strach wyr🤬ac
Przy robieniu loda mogła by odgryźć
mój sąsiad taka babę miał to nic jak wyjeżdżała z garażu upitoliła drzwi i zdradziła go ze szwagrem
@Preyman: Widzialem ma własne oczy jak gościu kombinował z wężem, bo wlew miał po drugiej stronie. O tym, ze ludzie nie potrafią płacić kartą przy dystrybutorze nawet nie wspomnę
Kogoś czeka sporo obciągania w ramach przeprosin za uszkodzenie fury
Pitupitu napisał/a:
Takie to nawet strach wyr🤬ac
Przy robieniu loda mogła by odgryźć
Podejrzewam że to jest akurat jedyne na czym się znają :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie