Preyman napisał/a:
To jakiś fake, w rzeczywistości nie można być aż.tak głupim
Można co dzień się na miescie widzi co ameby odwalają ostatni babka w Otwocku na myjni otworzyła maskę i karcherem zaczęła myć silnik .można tak zrobić ale nie leje się tam gdzie jest skrzynka z bezpiecznikami ani sterowniki komp ,tylko korpus silnika i auto musi pracować a ona na zgaszonym silniku i właśnie po skrzynce poleciła i już nie odpaliła hahaha
nowynick napisał/a:
No dobra tylko czy tych dwóch gości naprawdę nie mogło im pomóc? może by z wdzięczności opędzlowały fachowo c🤬ja, kto wie?
Po c🤬j mieliby by pomagać silnym i niezależnym kobietom?
Baby przez te swoje równouprawnienie, parytety są głupsze niż choćby ćwierć wieku temu.
Nie wiem czy tylko ja mam takie szczescie ale na stacji co kilka tankowań zawsz ejakas baba przybiegnie z płaczem żebym jej pomógł bo ona nie wie jakiego Disla wlać albol jak otworzyć klapke od wlewu . o gazie już nie wspominając , nawet nie cche mysleć co maja z tymi babami ludzie pacujacy na stacji ( ludzie czyli biali mężczyźni0 bo baby i inne to pewnie takie same jak te tutaj
Pitupitu napisał/a:
Takie to nawet strach wyr🤬ac
Przy robieniu loda mogła by odgryźć
mój sąsiad taka babę miał to nic jak wyjeżdżała z garażu upitoliła drzwi i zdradziła go ze szwagrem
@Preyman: Widzialem ma własne oczy jak gościu kombinował z wężem, bo wlew miał po drugiej stronie. O tym, ze ludzie nie potrafią płacić kartą przy dystrybutorze nawet nie wspomnę
Kogoś czeka sporo obciągania w ramach przeprosin za uszkodzenie fury
Pitupitu napisał/a:
Takie to nawet strach wyr🤬ac
Przy robieniu loda mogła by odgryźć
Podejrzewam że to jest akurat jedyne na czym się znają :/