📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie to nawet strach wyr🤬ac
Przy robieniu loda mogła by odgryźć
No dobra tylko czy tych dwóch gości naprawdę nie mogło im pomóc? może by z wdzięczności opędzlowały fachowo c🤬ja, kto wie?
nowynick napisał/a:
No dobra tylko czy tych dwóch gości naprawdę nie mogło im pomóc? może by z wdzięczności opędzlowały fachowo c🤬ja, kto wie?
Nie będziesz im mówił z której strony dystrybutora mają podjechać szowinisto.
To wina facetów.
Jak się wmawia całe życie, że można wkładać w każdą dziurkę, to potem się gubią...
Jak się wmawia całe życie, że można wkładać w każdą dziurkę, to potem się gubią...
Pitupitu napisał/a:
Takie to nawet strach wyr🤬ac
I tak byś zaryzykował pierwszego loda
No kur, to nawet ja bym sobie poradziła. Bym zarąbała wiadro (stało jakieś z wodą z detergentem i mopem w pobliżu), wylała zawartość, nalała paliwa, wlała do samochodu. Widzicie — można? Można!
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
majeńka napisał/a:
No kur, to nawet ja bym sobie poradziła. Bym zarąbała wiadro (stało jakieś z wodą z detergentem i mopem w pobliżu), wylała zawartość, nalała paliwa, wlała do samochodu. Widzicie — można? Można!
A jeśli jarasz,to materiał by poszedł na harda 👌
@JoSeed: tyle razy Ci mówiłem, zapamiętaj z której strony masz wlew, a Ty dalej swoje

Tak tak dajcie równouprawnienia, parytety w zarządach spółek więcej kobiet w straży pożarnej policji i w lidze mistrzów😂👍🏻
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie