Takie to nawet strach wyr🤬ac
Przy robieniu loda mogła by odgryźć
No dobra tylko czy tych dwóch gości naprawdę nie mogło im pomóc? może by z wdzięczności opędzlowały fachowo c🤬ja, kto wie?
zmywarki bez funkcji tankowania.
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
nowynick napisał/a:
No dobra tylko czy tych dwóch gości naprawdę nie mogło im pomóc? może by z wdzięczności opędzlowały fachowo c🤬ja, kto wie?
Nie będziesz im mówił z której strony dystrybutora mają podjechać szowinisto.
To wina facetów.
Jak się wmawia całe życie, że można wkładać w każdą dziurkę, to potem się gubią...
Jak się wmawia całe życie, że można wkładać w każdą dziurkę, to potem się gubią...
Pitupitu napisał/a:
Takie to nawet strach wyr🤬ac
I tak byś zaryzykował pierwszego loda
No kur, to nawet ja bym sobie poradziła. Bym zarąbała wiadro (stało jakieś z wodą z detergentem i mopem w pobliżu), wylała zawartość, nalała paliwa, wlała do samochodu. Widzicie — można? Można!
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
majeńka napisał/a:
No kur, to nawet ja bym sobie poradziła. Bym zarąbała wiadro (stało jakieś z wodą z detergentem i mopem w pobliżu), wylała zawartość, nalała paliwa, wlała do samochodu. Widzicie — można? Można!
A jeśli jarasz,to materiał by poszedł na harda 👌
podpis użytkownika
Robić,albo nie robić.Nie próbować.
@JoSeed: tyle razy Ci mówiłem, zapamiętaj z której strony masz wlew, a Ty dalej swoje

Tak tak dajcie równouprawnienia, parytety w zarządach spółek więcej kobiet w straży pożarnej policji i w lidze mistrzów😂👍🏻
Ja pierdziele, fake z srick sroka.
. Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!