Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marna 2012-06-10, 19:54
"Niektórzy naprawdę wiedzą, co zrobić, by było o nich głośno. Ostatnio furorę w sieci robi blog zatytułowany Champagne Facials, czyli "maseczka z szampana". Powstał on jako część serwisu Kirill Was Here, założonego przez fotografującego amerykańskie imprezy fotografa pracującego na co dzień dla magazynu Complex.

Na pierwszy rzut oka nic nie wydaje się niewłaściwe. Dobrze bawiące się dziewczyny godzą się, by fotograf wylał im na twarz szampana i zrobił zdjęcia. Część internautów twierdzi jednak, że fotograf przesadził, a sesja ma na celu pokazanie seksualnego zdominowania kobiet przez mężczyznę."

źródło i więcej fot pudelek.pl/artykul/40865/dziewczyny_z_szampanem_na_twarzy_foto/

Zgłoś
hunter321a 2012-06-10, 20:01 1
to pierwsze zdjęcie to białe na niej, to na pewno po szampanie
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-10, 20:03
@up ja na początku też pomyślałem, że to sperma...
Zgłoś
pkh 2012-06-10, 20:44
a ja siedzę na sadisticu
Zgłoś
minetek 2012-06-10, 22:25
pkh a dupa cie nie boli?
Zgłoś
chybeck 2012-06-10, 22:29
marnotrawna napisał/a:

źródło i więcej fot pudelek.pl/artykul/40865/dziewczyny_z_szampanem_na_twarzy_foto/

pudelek, moje ulubione źródło wiedzy, o dziwnych rzeczach i ludziach, zupełnie mi niepotrzebnej.
Zgłoś
ramiltor 2012-06-11, 3:50 3
marnotrawna napisał/a:

Champagne Facials, czyli "maseczka z szampana".

blow job, czyli "dmuchać pracę"
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 7:26
Jakie wytrenowane
Zgłoś
Mom and Death 2012-06-11, 8:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
!Timon 2012-06-11, 8:56
Seksualne zdominowanie kobiety przez mężczyznę? To niech kobieta fotograf wymyśli happening z mężczyznami liżącymi tefale na imprezie.
Chociaż nie. To brzmi dosyć głupio. :/
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2012-06-11, 10:14
Z sowietskoje igristoje to tęż działa?
Zgłoś
fenerdon 2012-06-11, 10:14
taaa... szampan...
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 11:39
ciekawe co wpisywał w google, żeby to znaleźć
Zgłoś
hell.no 2012-06-11, 12:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem