👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie zatrzymuje się, tylko przyspiesza. Trzeba wcisnąć ten "hamulec" mocniej...
W autach dla kobiet powinien być taki jebitny czerwony przycisk PANIC, wyłączający silnik i blokujący koła. Tylko czy każda byłaby w stanie to ogarnąć?
W autach dla kobiet powinien być taki jebitny czerwony przycisk PANIC, wyłączający silnik i blokujący koła. Tylko czy każda byłaby w stanie to ogarnąć?
u psów występuje szczękościsk w chwilach egzaltacji, u kobiet natomiast w czasie paniki występuje... występuje wszystko inne jednocześnie i dodatkowo spotęgowane do granic pojmowania!
Kiedyś sie zastanawiałem czy to nie przypadkiem jakaś awaria itp. ale ostatnio moja kobita zrobiła dokładnie ten sam numer (nic nie zrobiła) na parkingu i jak to opisała, cytuje "przecież nic sie nie stało - na chwile straciłam kontrolę i nie wiem o co tyle krzyku". Myślę że kobita na filmie tłumaczyła się podobnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie