👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pener, a u Ciebie jak się świnioki majom?
Koty to ścierwo. Dlatego mam piesejka, który ich nienawidzi tak jak ja "<3"

Pleso93 napisał/a:
Pener, a u Ciebie jak się świnioki majom?
![]()
ja mam mangalice, to co w avku, taka świnioowca

Pleso93 napisał/a:
Psy są głupie, hałaśliwe, niezdarne, wiecznie zaślinione i śmierdzą. Koty górą!
BongMan napisał/a:
Psy są głupie
Widać, że się znasz fest. Opuść lepiej to forum hodowlane

BongMan napisał/a:
Psy są głupiePleso93 napisał/a:Widać, że się znasz fest. Opuść lepiej to forum hodowlane
![]()
Tu akurat się wykazał jak nigdy.

Pleso93 napisał/a:
Linekk i BongMan, widzieliście kiedyś wytresowanego kota?
![]()
pewnie nie, bo koty nie dadzą się ogłupiać

Pleso93 napisał/a:
![]()
Owszem, są filmiki gdzieś nawet na sadolu.
Pleso93 napisał/a:
![]()
Nie. Tresować to można głupie i proste psy. Kota się wychowuje, jak człowieka. Jak dobrze wychowasz kota, to będzie rozumiał wszystko co do niego mówisz i będzie posłuszny jak pies, lecz o wiele bardziej kumaty. Trzeba tylko pamiętać o pewnych zasadach. Np. Nigdy nie wolno uderzyć kota. Jak raz go walniesz, to zapamięta to sobie na zawsze i już do końca będziesz miał u niego przesrane. Koty są dla nieco bardziej ambitnych i wytrzymałych psychicznie ludzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie