👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
zacznij odróżniać fikcję od realnego świata- wyłącz komputer/ telefon/ lapcia/ smrtfona/ tableta/ tv, z pożytkiem dla siebie i społeczeństwa
zacznij odróżniać fikcję od realnego świata- wyłącz komputer/ telefon/ lapcia/ smrtfona/ tableta/ tv, z pożytkiem dla siebie i społeczeństwa

niemcy od setek lat jakoś muszą radzić sobie ze swoimi żonami, oto owoce ich wieloletnich badań nad tym

Hahaha- Kochanie jebnij mi ze szlaufa. No chyba, że mam bujną wyobraźnię i ona tak nie powiedziała.
brodziu666 napisał/a:
Da się, ale nie na łóżku tylko na podłodze.Ciekawe czy małe dzieci te sie da tak uspić?
Waldemar Kiepski mógł by się od niego uczyć.
Chyba chodziło Ci o Ferdynanda....
Chyba chodziło Ci o Ferdynanda....

@sas9933
Na jakim ty swiecie zyjesz?? Nie ma ladnych Niemek...
Na jakim ty swiecie zyjesz?? Nie ma ladnych Niemek...

wiedziałem że to pedały... no ale w sumie niemki, nie ma co się dziwić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie