👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Up
Nie wiem co masz do stóp, ale chinkę dostaniesz taniej niż za 2000$.
Nie wiem co masz do stóp, ale chinkę dostaniesz taniej niż za 2000$.

przy wypadku nogi wyleciały by przez tylną szybę
w przenośni jakby jakiś debil, kszyks, nie wiedział

Origami pochodzi z Chin, jednak to Japończycy są znani jako twórcy sztuki składania papieru. Zawdzięczają to mnichom, którzy nauczyli ich produkować papier ok. roku 538, a następnie go składać. Początkowo papier był bardzo drogi i używano go przede wszystkim do celów związanych z ceremoniami religijnymi.
Ale że mamy 21 wiek to czas na postęp i origami ćwiczy się na ludziach, chyba o to w tym filmiku chodzi.
Ale że mamy 21 wiek to czas na postęp i origami ćwiczy się na ludziach, chyba o to w tym filmiku chodzi.
girfriend .zip
a swoja droga po kilku filmikach z wypadkow oduczylam sie trzymac tak witki

a swoja droga po kilku filmikach z wypadkow oduczylam sie trzymac tak witki

@seemija, fakt że w ogóle wpadłaś na pomysł takiego trzymania nóg nie za dobrze o tobie świadczy...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie