👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To są fury czysto kolekcjonerskie, nikt tym na co dzień nie jeździ. Służą do tego, aby pochwalić się na zlocie albo imprezie grubych ryb.
Jedynie szejkowie takimi jeżdżą dla szpanu.
Jedynie szejkowie takimi jeżdżą dla szpanu.
Ktoś wie jak się nazywa ta nuta?
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
@Insaner
Masz racje! W ogóle to mogli rakiete wystrzelić. 3 machy w kilka sekund...
Masz racje! W ogóle to mogli rakiete wystrzelić. 3 machy w kilka sekund...

greony12 napisał/a:
jakaś sugestia?
1) Inne auta
Inne skrzynie biegów (to, że się lepiej zbiera 0-100, nie znaczy, że np. na 100-200 tak samo)
Inna waga (370 to ok. 1500kg, Megane ok. 1250)
Inne silniki (inna charakterystyka rozwijania mocy, momentu, etc.)
Inaczej zestrojony zawias
2) Inny łącznik między fotelem a kierownicą
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie