Tylko że Bugatti to tak naprawdę limuzyna z mega osiągami. Szwedzi stworzyli po prostu auto sportowe. Wystarczy posłuchać odgłosów z środka. Z resztą. I tak jedno i drugie to co najwyżej na obrazku #bieda
ten po prostu sportowy i tak lepiej wygląda w środku niż mój Opel, ale że to stary diesel to poziom hałasu mam w kabinie podobny

tutaj przejazd Veyrona
K🤬a mać. To nie jest veyron do c🤬ja. Znów wp🤬lasz ten filmik p🤬ląc, że veyron.
Naucz się czytać w końcu.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Plujesz się jakby Cię na takie Bugatti było kiedykolwiek stać. Kogo obchodzi czy to Veyron czy może został wydany nowy model z inna nazwą, jak i tak nigdy się takim nie przejedziemy.

Bo to jakby mówić, że ferrari f488 to to samo co f458
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
ale jak komuś się nie śpieszy...
podpis użytkownika
vanitas vanitatum, et omnia vanitas0-400 to nie to samo co 0-400-0
podpis użytkownika
Każdy kto gra w gry wyścigowe wie, że Agera jest szybsza
Inna sprawa, że po c🤬j kupować takie samochody, jak nigdzie nie da się nimi rozpędzić do tej prędkości, nawet na słynnych niemieckich autostradach (gdzie jakiś niemiaszek w audi nawet Cię nie zauważy we wstecznym lusterku i nie zdąży zjechać z lewego pasa), jedyne gdzie poszalejesz to tory wyścigowe, gdzie najdłuższa prosta ma 1,5 km... Wiem, bieda i ból dupy przeze mnie przemawia, ale spójrzmy na to praktycznie- pewnie 99% posiadaczy Veyrona nigdy nie miało okazji rozpędzić go do maksymalnej prędkości
![]()
Takiego samochodu nie kupuje się dla praktyczności

podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...