📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:24
Tylko że Bugatti to tak naprawdę limuzyna z mega osiągami. Szwedzi stworzyli po prostu auto sportowe. Wystarczy posłuchać odgłosów z środka. Z resztą. I tak jedno i drugie to co najwyżej na obrazku #bieda
Sinus napisał/a:
Tylko że Bugatti to tak naprawdę limuzyna z mega osiągami. Szwedzi stworzyli po prostu auto sportowe. Wystarczy posłuchać odgłosów z środka. Z resztą. I tak jedno i drugie to co najwyżej na obrazku #bieda
ten po prostu sportowy i tak lepiej wygląda w środku niż mój Opel, ale że to stary diesel to poziom hałasu mam w kabinie podobny
Velture,
Plujesz się jakby Cię na takie Bugatti było kiedykolwiek stać. Kogo obchodzi czy to Veyron czy może został wydany nowy model z inna nazwą, jak i tak nigdy się takim nie przejedziemy.
Plujesz się jakby Cię na takie Bugatti było kiedykolwiek stać. Kogo obchodzi czy to Veyron czy może został wydany nowy model z inna nazwą, jak i tak nigdy się takim nie przejedziemy.
Cóż to za wyczyn dla człowieka i po co mu ten kask. Jeśli przy 400km/h coś się stanie i zacznie dachować to "nawet zbroja" mu nie pomoże. Poza tym automat... równie dobrze człowiek mógłby tam nie siedzieć bo tylko trzyma gaz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie